Results 1 to 7 of 7

Thread: Multiple screens problem

  1. #1
    Join Date
    Jan 2011
    Beans
    44

    Question Multiple screens problem

    I am running KDE on Ubuntu 11.04. I am trying to setup multiple screens, however when i try, it doesn't change anything. Pictures probably say more than words, so here is a screenshot of the monitor settings, and when i click identify displays. Please help. Thank you.
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    Join Date
    Jan 2011
    Beans
    44

    Re: Multiple screens problem

    Anyone please help, also if it is of any use, this was working, but now, it just wont obey any changes i make.

  3. #3
    Join Date
    Jan 2011
    Beans
    44

    Re: Multiple screens problem

    anyone?

  4. #4
    dino99's Avatar
    dino99 is offline Ubuntu addict and loving it
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Nux Jam
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu Development Release

    Re: Multiple screens problem

    why you dont show "multiple monitors" instead

    which card is it ? using nvidia-settings or catalyst ?

    which driver is installed and is it activated ?

    if you stiil have a xorg.conf, remove it and let the kernel set the config automaticaly

  5. #5
    Join Date
    Jan 2011
    Beans
    44

    Re: Multiple screens problem

    Quote Originally Posted by dino99 View Post
    why you dont show "multiple monitors" instead

    which card is it ? using nvidia-settings or catalyst ?

    which driver is installed and is it activated ?

    if you stiil have a xorg.conf, remove it and let the kernel set the config automaticaly

    1. All multiple monitors says is: This module is only for configuring systems with a single desktop spread across multiple monitors. You do not appear to have this configuration.

    2. Here:
    Code:
    Vendor: "ATI Technologies Inc"
    Device: "Radeon Mobility M300 (M22) 5460 (PCIE)"
    3. I have tried to install flgrx, however when i run aticonfig --inital i get this
    Code:
    aticonfig: No supported adapters detected
    4. Do i need to restart?, otherwise it doesnt help, EDIT: i restarted, that didnt help

    Also, here is a picture of how the screens seem to be:
    Attached Images Attached Images
    Last edited by jaes84; June 30th, 2011 at 04:45 PM.

  6. #6
    Join Date
    Jan 2011
    Beans
    44

    Re: Multiple screens problem

    Im sorry, i should add that it always resets after reboot, so even if i manage to fix it, when i reboot, i am right back where i start

  7. #7
    Join Date
    Jan 2011
    Beans
    44

    Re: Multiple screens problem

    Anyone?

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •