Nope. This is a fresh install as of today.
I think the driver just isn't installed, but I can't get it to compile (see original post).

Code:
Module                  Size  Used by
rt2860sta             543010  0 
crc_ccitt              12667  1 rt2860sta
binfmt_misc            17565  1 
parport_pc             36959  0 
ppdev                  17113  0 
snd_hda_codec_realtek   336693  1 
snd_hda_intel          33211  2 
snd_hda_codec         103804  2 snd_hda_codec_realtek,snd_hda_intel
snd_hwdep              13604  1 snd_hda_codec
ipheth                 13478  0 
joydev                 17606  0 
snd_pcm                96625  2 snd_hda_intel,snd_hda_codec
snd_seq_midi           13324  0 
snd_rawmidi            30486  1 snd_seq_midi
snd_seq_midi_event     14899  1 snd_seq_midi
i915                  514985  3 
snd_seq                61621  2 snd_seq_midi,snd_seq_midi_event
snd_timer              29602  2 snd_pcm,snd_seq
snd_seq_device         14462  3 snd_seq_midi,snd_rawmidi,snd_seq
snd                    67382  13 snd_hda_codec_realtek,snd_hda_intel,snd_hda_codec,snd_hwdep,snd_pcm,snd_rawmidi,snd_seq,snd_timer,snd_seq_device
drm_kms_helper         42136  1 i915
psmouse                73535  0 
drm                   227495  4 i915,drm_kms_helper
serio_raw              13166  0 
i2c_algo_bit           13400  1 i915
video                  19438  1 i915
soundcore              12680  1 snd
snd_page_alloc         18529  2 snd_hda_intel,snd_pcm
hp_wmi                 13706  0 
sparse_keymap          13898  1 hp_wmi
lp                     17825  0 
parport                46458  3 parport_pc,ppdev,lp
r8169                  48022  0 
ahci                   25951  2 
libahci                26642  1 ahci