Results 1 to 4 of 4

Thread: Upgraded to 11.04 and X does not starts

  1. #1
    Join Date
    Apr 2011
    Beans
    3

    Unhappy Upgraded to 11.04 and X does not starts

    Hi!

    After upgrading to Ubuntu 11.04 I only get the text mode login. I have a ATI Radeon HD 3600 card and before upgrade I used the propiertary driver (to make the dual screen mode work).

    I have tried to download the driver again from ATI and installed that but it does not helped.

    I have put the Xorg.0.log and some other outputs in http://83.251.70.81/X/

    Would be very glad if someone could guide me trough this.

  2. #2
    dino99's Avatar
    dino99 is offline Ubuntu addict and loving it
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Nux Jam
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu Development Release

    Re: Upgraded to 11.04 and X does not starts

    use the package(s) from synaptic, not the Ati ones

    sudo rm /etc/X11/xorg.conf

  3. #3
    Join Date
    Apr 2011
    Beans
    3

    Unhappy Re: Upgraded to 11.04 and X does not starts

    Quote Originally Posted by dino99 View Post
    use the package(s) from synaptic, not the Ati ones

    sudo rm /etc/X11/xorg.conf
    I tried to install xserver-xorg-input-synaptics package but it was already installed. I have problem surfing without X11 but googled after synaptic drivers but only found Windows drivers.

    Still not working

  4. #4
    Join Date
    Apr 2011
    Beans
    3

    Smile Re: Upgraded to 11.04 and X does not starts

    Problem solved. The ATI-driver complained about something about DKMS and proposed a install of linux-headers-2.6.38-8-generic-pae witch made it work. Thanks.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •