Results 1 to 6 of 6

Thread: missing plug-in, Google Chrome, .mov, .avi

  1. #1
    Join Date
    Jul 2008
    Beans
    31

    missing plug-in, Google Chrome, .mov, .avi

    Hey everyone,

    Running Ubuntu 10.10, recently installed VLC which another threader said caused his problem... don't know if this caused mine. But various media links in Google Chrome say "Missing Plug-in"; specifically, I've noticed this with both ".mov" and ".avi" extensions.

    I've tried the following fix I found in another thread, which didn't solve the problem:

    "sudo apt-get install ubuntu-restricted-extras"

  2. #2
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    UK
    Beans
    125
    Distro
    Ubuntu 13.04 Raring Ringtail

    Re: missing plug-in, Google Chrome, .mov, .avi

    Try disabling the VLC multimedia plugin in Chrome

  3. #3
    Join Date
    Jul 2008
    Beans
    31

    Re: missing plug-in, Google Chrome, .mov, .avi

    that solved it, thanks...

    I went to "Preferences"...

    Clicked "Under the Hood"; under "Privacy", click "Content Settings"; under "Plug-ins" there is an option to "Disable Individual Plug-ins". I disabled "VLC Multimedia Plug-in".

  4. #4
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    UK
    Beans
    125
    Distro
    Ubuntu 13.04 Raring Ringtail

    Re: missing plug-in, Google Chrome, .mov, .avi

    No problem

  5. #5
    Join Date
    Jul 2012
    Beans
    1

    Re: missing plug-in, Google Chrome, .mov, .avi

    I folks, i ahve he same problem and i would like to know which are the steps to disable VLC. I'm using ubuntu 10.04

  6. #6
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Texas
    Beans
    14,894
    Distro
    Ubuntu 12.04 Precise Pangolin

    Re: missing plug-in, Google Chrome, .mov, .avi

    Hi, old thread so it has been closed, please start a new thread.
    Thanks

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •