Results 1 to 3 of 3

Thread: Internet stops working after some minutes...

  1. #1
    Join Date
    Jan 2011
    Beans
    21

    Internet stops working after some minutes...

    ... then it only works again after I reboot... No clue of what is causing it.
    I am using Ubuntu 10.10 server with i3-wm. I also have linux BT in the same machine, there it works fine.
    By the way, some weeks ago I had the same problem with the desktop version of Ubuntu. I fixed it replacing network-manager with wicd.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2011
    Beans
    4

    Re: Internet stops working after some minutes...

    Hi

    I had the same problem, mine was a fault with my wireless USB adapter. Got a new one and its working fine now,

  3. #3
    Join Date
    Jan 2011
    Beans
    21

    Re: Internet stops working after some minutes...

    Come on people, I really need your help.

    I guess it is a problem with my network configuration, because after the internet stopped I tried to disconnect and connect using wicd and I couldn't. It just keeps getting the ip address forever... It works fine on windows.

    When the network was down I coudn't ping the modem, it said it was "unreachable".

    I have no experience in dealing with network, so if there's any info I can get here that may help somewhat, please tell me.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •