Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 25 of 25

Thread: Compiz not working?

  1. #21
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    London, UK
    Beans
    11
    Distro
    Ubuntu 8.04 Hardy Heron

    Unhappy Re: Compiz not working?

    I have the same problem. Compiz segfaults, there is no desktop effects tab on appearance, compiz-fusion-icon crashes and so on.

    I have an ATI radeon based laptop and compiz has been working perfectly since hardy, with proprietary drivers in the past and the open source drivers for more than a year now.

    Unity does not even start and gnome classic loads without compiz and with a few crash reports.

  2. #22
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Cambrils (Tarragona)
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu Development Release

    Re: Compiz not working?

    one week until the official release and compiz still won't work... hope it gets solved
    Busques ajuda? Comença pel wiki de l'equip català!

  3. #23
    Join Date
    Apr 2011
    Beans
    4

    Re: Compiz not working?

    I had this same issue I attribute it to me not downloading and installing update packages during the installation progress of the OS, so as a result it booted my computer with generic graphics drivers until i downloaded the proper ones for my card (Nvidia Geforce 8400 GS). I found that "compiz --replace" brought back my ability to use compiz temporarily until i rebooted. I added a startup for compiz in the "startup applications". I named it Compiz with the command "compiz --replace". Now i got effects everytime i reboot. Now i justs need to figure out how to get unity back after uninstalling and reinstalling compiz

  4. #24
    Join Date
    Apr 2011
    Beans
    4

    Re: Compiz not working?

    got Unity back went to Synanptic Package manager and installed "Unity" and reinstalled all packages listed green under Unity search.

  5. #25
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Cambrils (Tarragona)
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu Development Release

    Re: Compiz not working?

    one day to release and compiz still not working.. segfaults very frequently due to libregex problems.

    Am I alone?
    Busques ajuda? Comença pel wiki de l'equip català!

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •