Page 12 of 12 FirstFirst ... 2101112
Results 111 to 116 of 116

Thread: Ubuntu on EP121 Touch screen problem

  1. #111
    Join Date
    Mar 2011
    Beans
    23

    Re: Ubuntu on EP121 Touch screen problem

    Okay I take it back. Maybe you can.
    http://www.ubuntubuzz.com/2012/02/li...boot-into.html

  2. #112
    Join Date
    Mar 2011
    Beans
    23

    Re: Ubuntu on EP121 Touch screen problem

    I dumped Ubuntu and installed Plasma Active http://cdimage.ubuntu.com/kubuntu-active/daily-live/
    Other than the few bugs I ran into and not being able to log in with the OSK I think it's what I'm going to go with once it's stable.

  3. #113
    Join Date
    Jun 2011
    Beans
    16

    Re: Ubuntu on EP121 Touch screen problem

    Hello, I was wondering if anyone have tried running android ICS on this tablet. Thanks

  4. #114
    Join Date
    Jul 2008
    Beans
    50

    Re: Ubuntu on EP121 Touch screen problem

    Quote Originally Posted by RaiGal View Post
    Hello, I was wondering if anyone have tried running android ICS on this tablet. Thanks
    There sure is! If you look back one page (page 11) you'll see a couple of posts on Android.
    http://ubuntuforums.org/showpost.php...&postcount=109

  5. #115
    Join Date
    Sep 2005
    Beans
    93

    Re: Ubuntu on EP121 Touch screen problem

    Dear all, someone wants to help me reporting hardware related bugs and Ubuntu 12.10 (Quantal Quetzal) to launchpad.

    Please check out the following thread:

    http://ubuntuforums.org/showthread.p...ighlight=ep121

    Best regards

  6. #116
    Join Date
    Sep 2012
    Beans
    1

    Re: Ubuntu on EP121 Touch screen problem

    Quote Originally Posted by timhoffmann View Post
    ii) install hid-multitouch
    modprobe hid-multitouch
    (if it works for you put it in /etc/modules)

    sudo su -
    cd /sys/module/hid_multitouch/drivers/hid: hid-multitouch
    echo "3 oeef aoo1 1" > new_id

    (this actually comes from here:
    comments.gmane.org/gmane/linux.kernel.input/22516
    I have put it in /etc/rc.local before the starting of the eGTouchd
    )
    I have Ubuntu 12.04.1. According to lsmod, the module hid_multitouch is loaded. However, the command
    echo "3 oeef aoo1 1" > new_id
    gives as response the following line:
    -su: echo: write error: Invalid argument

    My first guess was the the running eGTouchd could have been the problem. Therefore, I commented the line/ usr/bin/eGTouchD in /etc/rc.local. Then I rebooted, however I received the same error message for echo "3 oeef aoo1 1" > new_id

    Do you have any ideas?

Page 12 of 12 FirstFirst ... 2101112

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •