Results 1 to 3 of 3

Thread: Networks disconnecting and dissapearing

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Crawley, UK
    Beans
    8
    Distro
    Ubuntu 10.10 Maverick Meerkat

    Angry Networks disconnecting and dissapearing

    Hey,

    I have recently installed ubuntu on my laptop again using wubi.
    I have the same network problem as always.
    When I connect to a network. About 7 - 10 minutes after connecting I get disconnected from my network. (I also get asked for the WEP/WPA key/passphrase - my home wep is 64-bit).
    Then all wireless networks disappear.
    I have an Atheros AR5007EG wireless card, I am using madwifi drivers (it seem to come up with some errors to do with the kernel... )

    EDIT: I am using version 0.9.something of madwifi and 10.10 32-bit ubuntu.

    Please help.
    Last edited by Papug9; December 31st, 2010 at 05:20 PM.

  2. #2
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Tucson, AZ
    Beans
    782
    Distro
    Ubuntu 10.10 Maverick Meerkat

    Re: Networks disconnecting and dissapearing

    Go to Applications > Accessories > Terminal and type the following and press Enter:
    Code:
    dmesg | grep -i madwifi
    That will reveal the kernel errors you were talking about. Copy and paste what outputs to a reply to this thread and we'll try and figure out what's causing them.

  3. #3
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Crawley, UK
    Beans
    8
    Distro
    Ubuntu 10.10 Maverick Meerkat

    Re: Networks disconnecting and dissapearing

    Kernel: 2.6.35-24 (generic)
    I also seem to get some messages to do with atk5k as root on tty. (in text - no xorg)
    I also upgraded madwifi to 0.10.5.3 (i think).

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •