Results 1 to 9 of 9

Thread: Choppy streaming videos

  1. #1
    Join Date
    Jul 2009
    Beans
    98

    Choppy streaming videos

    In all browsers tested (chrome, firefox, opera) streaming videos are extremely choppy making the videos almost not watchable. Anyone have any ideas where I can start? Ubuntu 12.04 on lenovo g575 with vision AMD. Thanks in advance.

  2. #2
    Join Date
    Jan 2008
    Beans
    7,749

    Re: Choppy streaming videos

    Try downloading the videos to your hard drive and then playing with your favorite video player (totem, mplayer, vlc, etc). That is how I consistently get the best results.

    Also look into whether you have installed the correct drivers for your AMD graphics; that will make a HUGE difference.

  3. #3
    Join Date
    Jan 2008
    Beans
    7,749

    Re: Choppy streaming videos

    Try downloading the videos to your hard drive and then playing with your favorite video player (totem, mplayer, vlc, etc). That is how I consistently get the best results.

    Also look into whether you have installed the correct drivers for your AMD graphics; that will make a HUGE difference.

  4. #4
    Join Date
    Dec 2006
    Beans
    6,979

    Re: Choppy streaming videos

    Can you give an example of one such stream? This would make it easier to advise any necessary changes.
    You think that's air you're breathing now?

  5. #5
    Join Date
    Jul 2009
    Beans
    98

    Re: Choppy streaming videos

    all videos that stream from the internet are choppy. I.e. youtube.

  6. #6
    Join Date
    Jan 2008
    Beans
    7,749

    Re: Choppy streaming videos

    And videos from your hard drive are OK?

  7. #7
    Join Date
    Jul 2009
    Beans
    98

    Re: Choppy streaming videos

    Yeah, those are fine.

  8. #8
    Join Date
    Jan 2008
    Beans
    7,749

    Re: Choppy streaming videos

    Cool, glad I could help!

  9. #9
    Join Date
    Jul 2009
    Beans
    98

    Re: Choppy streaming videos

    Yes, but the problem was never with videos on my hard drive. I am having issues with streaming videos and I can't figure out why. The drivers appear to be correctly installed but the choppiness remains.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •