Results 1 to 2 of 2

Thread: Tvtime opens, but that's all

  1. #1
    Join Date
    Jun 2008
    Beans
    35

    Tvtime opens, but that's all

    I have been using tvtime for several years, and have never had trouble getting video. However, I recently tried to set up to attempt to record, and now my tvtime doesn't work at all. The window opens, but shows nothing and it can only be closed from the terminal, not from the tvtime window. The only things changed were: I installed mencoder and I ran the following script.
    #!/bin/sh
    killall tvtime
    TODAY=$( date +%Y%m%d )
    NOW=$( date +%H:%M )
    sleep 4 && amixer -q set "Line" 100% unmute
    sleep 1 && amixer -q set "Analog Mix" 100% unmute
    ################################################## ###################
    transcode -x v4l2,v4l2 \
    -M 2 \
    -i /dev/video0 \
    -p /dev/dsp \
    -w 6000 \
    -y ffmpeg \
    -F mpeg4 \
    -g 720x420 \
    -f 0,4 \
    -I 1 \
    -J resample,levels,smartyuv,pv \
    -u 100 \
    -Q 3 \
    -Z 640x480,fast \
    -E 48000,16,2 \
    -o ~/-${TODAY}-${NOW}.avi \
    ################################################## ###################
    dianemeeks is offline Reply With Quote

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Beans
    35

    Re: Tvtime opens, but that's all

    Still not getting a picture, but I briefly did. I started tv-viewer and it finely found channels. I opened tvtime while it was scanning and the scanning channels were visible in tvtime. However, I haven't gotten either one to let me view anything else. Also, I am getting a fine picture when using a different partition so it isn't the card.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •