Results 1 to 3 of 3

Thread: JACK-Audio problem.

  1. #1
    Join Date
    Oct 2010
    Beans
    39

    JACK-Audio problem.

    Hello,

    I installed ZynAddSubFX amd JACK-Audio on my Ubuntu 10.10 Desktop.
    I've got a problem now, i can't start JACK, i get an error message.
    The error message:
    ------------------------------------
    /-------\ Could not start JACK.
    |====|
    \-------/ Sorry.
    ------------------------------------

    I only get this message, i didn't edit anything in the setting of JACK-Audio
    so it's still the standard configuration. What should i do now, i want to start
    up JACK and connect with Zyn, and record 'n' play with my MIDI keyboard!

    I hope this info. was enough(but i think it's not) so one of you can help me
    with this problem.

    Regards,
    I. Cingisiz

  2. #2
    Join Date
    Nov 2009
    Beans
    1,879
    Distro
    Ubuntu Studio 9.10 Karmic Koala

    Re: JACK-Audio problem.

    Hi
    Could you post the content of the qjackctl message window? It should have more info.

  3. #3
    Join Date
    Oct 2010
    Beans
    39

    Re: JACK-Audio problem.

    Quote Originally Posted by cchhrriiss121212 View Post
    Hi
    Could you post the content of the qjackctl message window? It should have more info.
    Thanks for your reaction but i solved already, i didn't install the
    jackd kit. And now it's working perfect, but it has a few probs'.
    I'm trying to solve that, if i can't i'll post a new topic.. Anyways,
    thanks for try to help me.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •