Page 2 of 120 FirstFirst 12341252102 ... LastLast
Results 11 to 20 of 1200

Thread: Wubi megathread

  1. #11
    Join Date
    Dec 2010
    Beans
    8

    Re: Wubi megathread

    thanks =], i had the wrong partition i still couldn't get the second solution to work tho, i think its because i had Ubuntu installed on a virtual drive?
    any way the 1st solution worked for me tho after changing the partition, well it did for the tech dude at my uni at least. we spent like a hour fixing it "we" lol

  2. #12
    Join Date
    Mar 2010
    Beans
    8,255
    Distro
    Ubuntu 10.04 Lucid Lynx

    Re: Wubi megathread

    I am glad you (plural) got it sorted out

    I am adding something to the instructions to make this point about which partition needs to be mounted a bit clearer for everyone.

  3. #13
    Join Date
    Dec 2010
    Beans
    8

    Talking Re: Wubi megathread

    Quote Originally Posted by Rubi1200 View Post
    I am glad you (plural) got it sorted out

    I am adding something to the instructions to make this point about which partition needs to be mounted a bit clearer for everyone.
    i think we had trouble with:

    sudo mkdir /media/win
    sudo mount /dev/sda1 /media/win
    sudo mount -o loop /media/win/ubuntu/disks/root.disk /mnt
    sudo cp -p /media/windows/wubildr /media/windows/wubildr.save
    sudo cp -p /media/windows/ubuntu/winboot/wubildr /media/windows


    like the /windows/ didnt work but it did when you changed it to /win/


    Thanks for the help tho and the quick replies! like we were totaly stuck until you suggested the partition thing it was looking like i'd lost all of my work

    bless you sir

  4. #14
    Join Date
    Jan 2007
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu Development Release

    Re: Wubi megathread

    heroface101,

    You are correct. It was my fault. I offered the commands to copy wubildr but forgot to change them to match the guide. The commands should be:
    Code:
    sudo cp -p /media/win/wubildr /media/win/wubildr.save
    sudo cp -p /media/win/ubuntu/winboot/wubildr /media/win
    They will be changed it the main post.
    Last edited by drs305; December 8th, 2010 at 09:08 PM.
    GRUB2

    Retired.

  5. #15
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Guernsey
    Beans
    35
    Distro
    Ubuntu 10.10 Maverick Meerkat

    Re: Wubi megathread

    I can only find "### BEGIN /etc/grub.d/10_lupin ###" in grub.cfg and not "### BEGIN /etc/grub.10/10_lupin ###". What should I do?

    NOTE: I am attempting Problem 2, Solution 1

  6. #16
    Join Date
    Mar 2010
    Beans
    8,255
    Distro
    Ubuntu 10.04 Lucid Lynx

    Re: Wubi megathread

    Quote Originally Posted by cleverbubbles123 View Post
    I can only find "### BEGIN /etc/grub.d/10_lupin ###" in grub.cfg and not "### BEGIN /etc/grub.10/10_lupin ###". What should I do?

    NOTE: I am attempting Problem 2, Solution 1
    My apologies cleverbubbles123, there was a mistake in the thread. You are absolutely right that it should be
    ### BEGIN /etc/grub.d/10_lupin ###
    and not as stated. I am changing this immediately and thanks for spotting it. I hope the solution works for you now.
    Last edited by Rubi1200; December 9th, 2010 at 03:09 PM.

  7. #17
    Join Date
    Jan 2007
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu Development Release

    Re: Wubi megathread

    cleverbubbles123,

    Delete everything above the first "menuentry" in /boot/grub.d/10_lupin.
    Last edited by drs305; December 10th, 2010 at 01:12 AM. Reason: Corrected by bcbc, thanks.
    GRUB2

    Retired.

  8. #18
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Guernsey
    Beans
    35
    Distro
    Ubuntu 10.10 Maverick Meerkat

    Re: Wubi megathread

    thanks guys

  9. #19
    Join Date
    Mar 2010
    Beans
    8,255
    Distro
    Ubuntu 10.04 Lucid Lynx

    Re: Wubi megathread

    You are more than welcome

  10. #20
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    North Vancouver
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Edubuntu 12.04 Precise Pangolin

    Re: Wubi megathread

    Quote Originally Posted by drs305 View Post
    cleverbubbles123,

    Delete everything above the first "menuentry" in /etc/grub.d/10_lupin.
    I guess you meant /boot/grub/grub.cfg

Page 2 of 120 FirstFirst 12341252102 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •