Results 1 to 7 of 7

Thread: Symbols in Open Office menus

  1. #1
    Join Date
    Nov 2010
    Beans
    3

    Symbols in Open Office menus

    Hello everyone. I am new to this forum and am trying to review as many of the threads as I can.

    I have installed Ubuntu 10.04/64 on my desktop and love it. So superior to the Windows I had been using. Everything works just wonderfully.

    I do have one small problem: When I open OpenOfficeWriter, symbols appear where many of the normal characters appear in the command/status bars. Writer itself functions correctly. It is almost as though Writer has grabbed some character set for "File", Edit, etc. and is using it.

    I went to "Appearance" and changed all the charsets to OpenSymbol, just in case. But, no change: same thing in Writer.I am attaching a snapshot of the Writer blank page.

    Suggestions? Clues?

    Thanks and best, AOM
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    Join Date
    Feb 2008
    Beans
    4,279
    Distro
    Ubuntu 12.04 Precise Pangolin

    Re: Symbols in Open Office menus

    What language is your default? It looks like a bad font substitution.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2010
    Beans
    3

    Re: Symbols in Open Office menus

    GordinToronto,

    Default in OpenOffice is English-USA. I also chose English-USA when I installed Ubuntu Netbook.

    I've gone to Tools>Options--all the language options say "Default-English USA". The selection under Tools>Language>all text> is also set at English_USA.

    I'm stumped. Thanks for the reply.

    Best, AOM

  4. #4
    Join Date
    Feb 2008
    Beans
    4,279
    Distro
    Ubuntu 12.04 Precise Pangolin

    Re: Symbols in Open Office menus

    Sorry, I'm also stumped. I read lots of messages in the forums, and I haven't seen any complaints which looks like this.

  5. #5
    Join Date
    Nov 2010
    Beans
    3

    Re: Symbols in Open Office menus

    gordintoronto,

    Thanks for having a look around the forums.

    I'll just continue exploring possible causes. I reinstalled OpenOffice. Still does it. Bizarre.

    Best, AOM

  6. #6
    Join Date
    Aug 2008
    Beans
    Hidden!

    Re: Symbols in Open Office menus

    I have a strong feeling I have seen something like this before ... but I've searched my notes, the OOO forums, etc and found nothing. I can't think what to do about it ...

  7. #7
    Join Date
    Feb 2008
    Beans
    4,279
    Distro
    Ubuntu 12.04 Precise Pangolin

    Re: Symbols in Open Office menus

    Quote Originally Posted by aom View Post
    gordintoronto,

    Thanks for having a look around the forums.

    I'll just continue exploring possible causes. I reinstalled OpenOffice. Still does it. Bizarre.

    Best, AOM
    If you uninstall open office, you should also delete the hidden folder .openoffice.org

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •