Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: Trouble playing videos

  1. #11
    Join Date
    Feb 2008
    Beans
    5,636

    Re: Trouble playing videos

    Another option for you is to try and convert it to a normal avi using ffmpeg:
    Code:
    ffmpeg -i filename.avi -vtag xvid -vcodec mpeg4 -acodec libmp3lame -b 2000k -ab 192k filename1.avi

  2. #12
    Join Date
    Apr 2008
    Beans
    132

    Re: Trouble playing videos

    Quote Originally Posted by TeoBigusGeekus View Post
    Another option for you is to try and convert it to a normal avi using ffmpeg:
    Code:
    ffmpeg -i filename.avi -vtag xvid -vcodec mpeg4 -acodec libmp3lame -b 2000k -ab 192k filename1.avi
    I wouldn't want to do that for ever video.

    I think somethings wrong with the Operating System or something. Anyone got any ideas?

  3. #13
    Join Date
    Dec 2009
    Beans
    4

    Re: Trouble playing videos

    Somehow but superuser`s apt-get install ffmpeg helped.

  4. #14
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    UK
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu 14.10 Utopic Unicorn

    Re: Trouble playing videos

    Old thread - closed.

    Please do not PM me about your forum account unless you have been asked to. The correct place to contact an admin about your account is here.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •