Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: avi files have audio and no video

  1. #11
    Join Date
    Sep 2008
    Beans
    11
    Distro
    Ubuntu 8.04 Hardy Heron

    Re: avi files have audio and no video

    This is the most helpful thread I have ever come across. I have spent days searching the forums here and elsewhere for a solution to this problem.

    I have even tried reinstalling Ubuntu, and reinstalling different versions of ubuntu.

    I really appreciate the help provided here!

  2. #12
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    43° 7' 41" 131° 54' 3"
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu 12.04 Precise Pangolin

    Re: avi files have audio and no video

    We appreciate the thanks when we can help someone overcome their difficulties with Linux.....I can remember how it was when I started....and then it was a lot more difficult than it is today.
    EasyBCD.
    PrintersDatabase
    Boot Info Script: How to
    The post above and the post below suffer from the Rashomon effect!

  3. #13
    Join Date
    Mar 2013
    Beans
    18

    Re: avi files have audio and no video

    simple...just set the output to x11...solve my problem in seconds...thank you.

  4. #14
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Ayrshire
    Beans
    39,979
    Distro
    Ubuntu Development Release

    Post Re: avi files have audio and no video

    Old thread closed.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •