Results 1 to 3 of 3

Thread: xD still not working, years later: Texas Instruments 5-in-1 Multimedia Card Reader

  1. #1
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    UK
    Beans
    138
    Distro
    Ubuntu 12.10 Quantal Quetzal

    Re: xD still not working, years later: Texas Instruments 5-in-1 Multimedia Card Reade

    I use a usb card-reader that includes xD and it works fine. However my internal netbook SD slot does not read xD although with windoze it does.

    My solution: purchase a cheap card reader and hope that sometime in the future this functionality is improved.

    There may be alternative solutions. Good luck.
    A0753 8GB RAM 60GB SSD x64 12.10 GNOME 3 E520 * 4GB RAM 6TB RAID x64 12.04 GNOME 3 * ASROCK 330 2GB RAM 4GB CF x64 XBMCbuntu

  2. #2
    Join Date
    Apr 2012
    Beans
    1

    Re: xD still not working, years later: Texas Instruments 5-in-1 Multimedia Card Reade

    go to /etc/default/grub
    uncomment:
    #GRUB_TERMINAL=console
    GRUB_TERMINAL=console

    go to /etc/rc.local
    before: exit 0
    add:
    modprobe acpiphp

    run:
    update-grub

    restart and you are done!
    Last edited by dionyself; July 13th, 2012 at 04:10 PM.

  3. #3
    Join Date
    Feb 2009
    Beans
    15
    Distro
    Ubuntu 12.04 Precise Pangolin

    Re: xD still not working, years later: Texas Instruments 5-in-1 Multimedia Card Reade

    Quote Originally Posted by dionyself View Post
    go to /etc/default/grub
    uncomment:
    #GRUB_TERMINAL=console
    GRUB_TERMINAL=console

    go to /etc/rc.local
    before: exit 0
    add:
    modprobe acpiphp

    run:
    update-grub

    restart and you are done!
    Did not work for me at all. Moreover, I now get an error-message on startup: "No Graphic Control selected" or something similar.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •