Results 1 to 6 of 6

Thread: Shotwell publishing is not working properly

  1. #1
    Join Date
    Sep 2010
    Beans
    94

    Question Shotwell publishing is not working properly

    Okay so I'm having a problem with publishing photos via Shotwell to Facebook.. When I choose the picture and hit publish, it shows up with the publishing window showing only Piwigo and no other websites.. When I checked if the plug-ins are enabled, they are there once I uncheck Piwigo plugin it says I have an incompatible plug-in.. I tried everything I even reinstalled it many times and I still have the same problem, can somebody guide me to fix this problem or at least tell me where is the plug-in directory so I can modify it myself.

    This problem is happening with all the publishing plug-ins except Piwigo

    Technical Details:

    Linux OS: Ubuntu 12.04

    Shotwell version: 0.12.3+webaccounts1

    I hope somebody can help.

  2. #2
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    San Francisco
    Beans
    177
    Distro
    Ubuntu

    Re: Shotwell publishing is not working properly

    From the package name, I take it you're using Ubuntu Web Apps. This replaces the normal build of Shotwell with a version that's been modified by Canonical to support their new Web Apps system. Sounds like you've hit a bug, so I'd recommend filing a ticket on Launchpad.

    Meanwhile, you can revert back to the default version of Shotwell by removing the PPA and purging the package, or by forcing a specific package version (instructions on forcing a version in Synaptic are here.)

  3. #3
    Join Date
    Sep 2010
    Beans
    94

    Re: Shotwell publishing is not working properly

    You are actually right, I installed the web Apps.. Now I regret it.. Anyway I'm going to report it now and install the old one.. Thanks a lot!

  4. #4
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Mammoth Lakes, CA
    Beans
    552
    Distro
    Ubuntu 11.04 Natty Narwhal

    Re: Shotwell publishing is not working properly

    Quote Originally Posted by eric-yorba View Post
    From the package name, I take it you're using Ubuntu Web Apps. This replaces the normal build of Shotwell with a version that's been modified by Canonical to support their new Web Apps system. Sounds like you've hit a bug, so I'd recommend filing a ticket on Launchpad.

    Meanwhile, you can revert back to the default version of Shotwell by removing the PPA and purging the package, or by forcing a specific package version (instructions on forcing a version in Synaptic are here.)
    Yeah, I had the same issue. This fixed it.
    ------------------------------------------------------

  5. #5
    Join Date
    Jun 2008
    Beans
    13

    Re: Shotwell publishing is not working properly

    I'm having the same problem. The link the "here" is the same link as reporting a bug. Can you let me know what specific version of Shotwell works - thanks!

  6. #6
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    San Francisco
    Beans
    177
    Distro
    Ubuntu

    Re: Shotwell publishing is not working properly

    Oops, that link should point here:
    https://help.ubuntu.com/community/Sy...ackage_version

    At any rate, this is an old thread and you should start a new one!

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •