Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 35 of 35

Thread: No Sound in Ubuntu 10.04

  1. #31
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Real Ale Republic
    Beans
    76
    Distro
    Ubuntu 14.04 Trusty Tahr

    Re: No Sound in Ubuntu 10.04

    I had posted my original problem here

    Quote Originally Posted by atreides8081 View Post
    Try:

    Code:
    sudo add-apt-repository ppa:ubuntu-audio-dev/ppa
    sudo apt-get update
    sudo apt-get install linux-alsa-driver-modules-$(uname -r)
    and reboot.

    (it worked for me on a sony vaio.)
    Worked for me too.

  2. #32
    Join Date
    May 2012
    Beans
    1

    Re: No Sound in Ubuntu 10.04

    Quote Originally Posted by Walpy View Post
    This did the thing for me for Ubuntu 10.04 on my HP G62 laptop

    Code:
    ~$ sudo aptitude update
    ~$ sudo aptitude install linux-backports-modules-alsa-lucid-generic
    and reboot!

    (found the solution here: http://www.uluga.ubuntuforums.org/sh....php?t=1570060)
    This actually worked for me, when every other solution didn't.

    Hint to those who think upgrading will work: It doesn't.

  3. #33
    Join Date
    Feb 2009
    Beans
    32

    Re: No Sound in Ubuntu 10.04

    Post #2 worked for me, thanks. Audio just disappeared out of nowhere after having a show paused for a while. Line 3 of the instructions didn't work, had to manually type in the package.

  4. #34
    Join Date
    Mar 2013
    Beans
    1

    Re: No Sound in Ubuntu 10.04

    didn't work for me. Got an error msg: "Error reading https://launchpad.net/api/1.0/~ubunt.../+archive/ppa: gnutls_handshake() failed: A TLS packet with unexpected length was received."

  5. #35
    Join Date
    Sep 2012
    Beans
    1

    Re: No Sound in Ubuntu 10.04

    sudo apt-get install linux-alsa-driver-modules-$(uname -r)
    doesn't work in my case, here the result:

    root@kimbio-laptop:~# sudo apt-get install linux-alsa-driver-modules-$(uname -r)Reading package lists... Done
    Building dependency tree
    Reading state information... Done
    E: Couldn't find package linux-alsa-driver-modules-2.6.32-46-generic
    Last edited by hmit23; April 4th, 2013 at 10:37 PM.

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •