Results 1 to 5 of 5

Thread: Lucid; Cannot drag windows over to other workstations.

  1. #1
    Join Date
    Apr 2010
    Beans
    5
    Distro
    Ubuntu 10.04 Lucid Lynx

    Cool Lucid; Cannot drag windows over to other workstations.

    I started using Linux when Karmic came out, so I'm a bit of a decorated newb. Anyway, I upgraded to Lucid and noticed something that I can't do anymore. I have a dual-screen setup with 2 workstations. I can drag windows from one screen to the next, but when I try to drag it over to another workstation, nothing happens anymore. The only way I can get it to work now is if I hold down the cursor on the desired window and hit Ctrl + Alt + L/R. It's a bit of a pain though. Anyone else experiencing this issue? Also, this is a first time post. How do I report this as a bug if it is indeed one? All I can find is a link to join a bug fixing team.

  2. #2
    Join Date
    May 2010
    Beans
    1

    Re: Lucid; Cannot drag windows over to other workstations.

    In CompizConfig Settings Manager go to Desktop Wall

    Select Edge Flipping tab

    Select Edge Flipping Move




    It worked for me...

    Edit: I just reread your post. My solution may not work; sorry.
    Last edited by mkntrds; May 1st, 2010 at 11:41 PM. Reason: Misread post

  3. #3
    Join Date
    Nov 2008
    Beans
    23
    Distro
    Ubuntu 11.04 Natty Narwhal

    Re: Lucid; Cannot drag windows over to other workstations.

    Yeah I'm having the same problem here too. And I have no idea how to file a bug about it or what

  4. #4
    Join Date
    Oct 2009
    Beans
    11

    Re: Lucid; Cannot drag windows over to other workstations.

    Mine just did the same thing, but I just restarted and now it seems fine. possibly too simple but i like it.

  5. #5
    Join Date
    Jul 2008
    Beans
    13
    Distro
    Ubuntu 10.04 Lucid Lynx

    Re: Lucid; Cannot drag windows over to other workstations.

    Same here, no top to any application, it's just not there anymore. Very very weird. I rebooted and it returned the other day, now it's gone and even rebooting doesn't help. Any advice, someone's gotta' have an idea?

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •