Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: My Browser's really aggravating me. Help?.

  1. #1
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    USA
    Beans
    209

    My Browser's really aggravating me. Help?.

    *Edit:Skip to page 2. Update*


    *Computer:Emachines W3650.
    OS:Mint 8 32 Bit(Ubuntu 9.10).
    Doesn't matter if I am using effects or not.
    (Scrolling)Isn't an issue with the mouse.
    Have done:
    Code:
    sudo apt-get install xserver-xorg-video-intel
    Code:
    sudo dpkg-reconfigure xserver-xorg
    *


    It started months ago when I had Ubuntu 9.04 or 9.10 on there. It went away. Came back once. Quit. And has come back since I installed Mint 8.(The scrolling hardly did it back then(I think it did it back then). But does it a lot now)

    One thing it does in Firefox(I haven't had it in other browsers yet) is sometimes on Youtube when I move over a link it flashes from the arrow to the hand. I have heard of some other people having that problem(Search:firefox flickering cursor ).

    The next problem happens on Chrome as well(Haven't had it on Opera yet)(Can't use Opera because sometimes on Youtube the video play button messes up, And BlogTV messes up too).

    The other problem is the scrolling(I'm using the MMB btw). I can be on Yahoo! Answers looking at questions and if I'm scrolling down it will jerk up towards the top. Also if I am scrolling to the top.


    Also, When I am scrolling in a folder like My Music is does something similar. It's a little jerky sometimes.


    Also,

    Code:
    00:00.0 Host bridge: Intel Corporation 82945G/GZ/P/PL Memory Controller Hub (rev 02)
    00:02.0 VGA compatible controller: Intel Corporation 82945G/GZ Integrated Graphics Controller (rev 02)
    00:1b.0 Audio device: Intel Corporation 82801G (ICH7 Family) High Definition Audio Controller (rev 01)
    00:1d.0 USB Controller: Intel Corporation 82801G (ICH7 Family) USB UHCI Controller #1 (rev 01)
    00:1d.1 USB Controller: Intel Corporation 82801G (ICH7 Family) USB UHCI Controller #2 (rev 01)
    00:1d.2 USB Controller: Intel Corporation 82801G (ICH7 Family) USB UHCI Controller #3 (rev 01)
    00:1d.3 USB Controller: Intel Corporation 82801G (ICH7 Family) USB UHCI Controller #4 (rev 01)
    00:1d.7 USB Controller: Intel Corporation 82801G (ICH7 Family) USB2 EHCI Controller (rev 01)
    00:1e.0 PCI bridge: Intel Corporation 82801 PCI Bridge (rev e1)
    00:1f.0 ISA bridge: Intel Corporation 82801GB/GR (ICH7 Family) LPC Interface Bridge (rev 01)
    00:1f.1 IDE interface: Intel Corporation 82801G (ICH7 Family) IDE Controller (rev 01)
    00:1f.2 IDE interface: Intel Corporation 82801GB/GR/GH (ICH7 Family) SATA IDE Controller (rev 01)
    00:1f.3 SMBus: Intel Corporation 82801G (ICH7 Family) SMBus Controller (rev 01)
    01:05.0 Ethernet controller: Realtek Semiconductor Co., Ltd. RTL-8139/8139C/8139C+ (rev 10)
    I have heard something about it being Xorg.



    Any ideas?. I really want to get this one working so I can give it to a friend.

    Thanks.
    Last edited by JoeyF; April 22nd, 2010 at 03:34 AM.

  2. #2
    Join Date
    May 2006
    Location
    Lake Placid, Florida, USA
    Beans
    1,998
    Distro
    Xubuntu 12.04 Precise Pangolin

    Re: My Browser's really aggravating me. Help?.

    not sure if it will work , but turning off visual effects (compiz) might help....

  3. #3
    Join Date
    Feb 2009
    Beans
    512
    Distro
    Ubuntu 12.04 Precise Pangolin

    Re: My Browser's really aggravating me. Help?.

    Quote Originally Posted by mike555 View Post
    not sure if it will work , but turning off visual effects (compiz) might help....
    Sigh...

    The OP said:

    Quote Originally Posted by JoeyF View Post
    Doesn't matter if I am using effects or not.

  4. #4
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    USA
    Beans
    209

    Re: My Browser's really aggravating me. Help?.

    Bump?.

    Thanks.

  5. #5
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    USA
    Beans
    209

    Re: My Browser's really aggravating me. Help?.

    Last bump?

  6. #6
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    USA
    Beans
    209

    Re: My Browser's really aggravating me. Help?.

    Add:
    I've tried Smooth Scrolling on Firefox and Chrome. But nothing.

    Hopefully I can at least get Chrome working as the cursor thing doesn't happen on it,

    Also, I tried removing xserver-xgl but it said not found.

    Should I post my Xorg?. How would I go about doing that?.


    Thanks.

  7. #7
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Cloud 9
    Beans
    1,428
    Distro
    Ubuntu 11.10 Oneiric Ocelot

    Re: My Browser's really aggravating me. Help?.

    I fixed a similar problem by using Compiz with minimal effects but turning 'Regex Matching' off (I don't even know what that is but it was on by default) but then, I have ATI graphics. Have you tried the old stand-by? ...probably have
    Code:
    sudo dpkg-reconfigure xserver-xorg
    Good luck finding an answer. Somebody with your setup will see this eventually.
    Last edited by pastalavista; April 16th, 2010 at 02:36 AM.

  8. #8
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    USA
    Beans
    209

    Re: My Browser's really aggravating me. Help?.

    Quote Originally Posted by pastalavista View Post
    I fixed a similar problem by using Compiz with minimal effects but turning 'Regex Matching' off (I don't even know what that is but it was on by default) but then, I have ATI graphics. Have you tried the old stand-by? ...probably have
    Code:
    sudo dpkg-reconfigure xserver-xorg
    Good luck finding an answer. Somebody with your setup will see this eventually.
    I think I may have already tried the reconfigure. I'll try it again.

    Thanks.

  9. #9
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    USA
    Beans
    209

    Re: My Browser's really aggravating me. Help?.

    I shortened the question a bit so it makes more sense.


    No luck with the reconfigure.

    Thanks though.

  10. #10
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    USA
    Beans
    209

    Re: My Browser's really aggravating me. Help?.

    I'll do some updates with the Update Manager. Some are Firefox Gnome Integration or something.

    Also, Anybody think trying KDE might work?.

    But if I had to guess. I would say it's something to do with updates.


    Anyways, Thanks.

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •