Results 1 to 3 of 3

Thread: Aiptek Slim 600U - sort of not working

  1. #1
    Join Date
    Mar 2010
    Beans
    1

    Unhappy Aiptek Slim 600U - sort of not working

    Hi,
    I bought an Aiptek Slim 600U tablet a while ago (at least ... I think so. It's branded DSE but they referred me to the 600U page when I had problems on Windows). It works fine on Windows after a few setup issues but not on Ubuntu 9.10. I followed the instructions on this page but the clicks and sensitivity are still not working:
    - To begin with it works as usual - holding the pen above the tablet moves the cursor.
    - When I try to click it doesn't work and afterwards only moves the cursor when the pen is pressed on the tablet.
    - If I move a normal mouse around it goes back to the start and begins moving the cursor normally again.

    Can anyone help? Is there another line to put in the fdi file or something (I've tried adding the second part in the tut to the file but no difference)?

    Thanks!

  2. #2
    Join Date
    Oct 2008
    Beans
    2

    Re: Aiptek Slim 600U - sort of not working

    Hi,
    I am having the identical situation and problem.
    If I find something I will post a reply here.
    Good luck!

  3. #3
    Join Date
    Oct 2008
    Beans
    2

    Re: Aiptek Slim 600U - sort of not working

    Found the solution and it works:
    http://ubuntuforums.org/showpost.php...1&postcount=23
    Just follow the steps + you have to download the driver from the link.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •