Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18

Thread: Fixing globalmenu in Firefox, ...

  1. #1
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Spain
    Beans
    201
    Distro
    Ubuntu Development Release

    Wink Fixing globalmenu in Firefox, ...

    .
    Last edited by carlosgs91; March 3rd, 2012 at 09:29 PM.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2007
    Beans
    14

    Re: Fixing globalmenu in Firefox, ...

    I am also interested in the fix to this problem.

  3. #3
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Spain
    Beans
    201
    Distro
    Ubuntu Development Release

    Re: Fixing globalmenu in Firefox, ...

    ,
    Last edited by carlosgs91; March 3rd, 2012 at 09:36 PM.

  4. #4
    Join Date
    Nov 2008
    Beans
    44
    Distro
    Ubuntu 10.04 Lucid Lynx

    Re: Fixing globalmenu in Firefox, ...

    As I understand it, Firefox doesn't conform to Gnome desktop standards, so it's not compatible with the Global Menu.

  5. #5
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Spain
    Beans
    201
    Distro
    Ubuntu Development Release

    Re: Fixing globalmenu in Firefox, ...

    .
    Last edited by carlosgs91; March 3rd, 2012 at 09:29 PM.

  6. #6
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Milky Way
    Beans
    141
    Distro
    Ubuntu 10.04 Lucid Lynx

    Re: Fixing globalmenu in Firefox, ...

    I am interested in finding a fix to this as well. I will keep searching.

    I would also like it to not show the titles of applications that don't have windows. That annoys me.
    Common sense is the collection of prejudices acquired by age eighteen.
    -Albert Einstein

  7. #7
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Saint-Petersburg, Russia
    Beans
    7
    Distro
    Ubuntu 10.04 Lucid Lynx

    Re: Fixing globalmenu in Firefox, ...

    Quote Originally Posted by tamalin View Post
    i am interested in finding a fix to this as well. I will keep searching.

    I would also like it to not show the titles of applications that don't have windows. That annoys me.
    +1

  8. #8
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Connecticut
    Beans
    56
    Distro
    Ubuntu 10.04 Lucid Lynx

    Re: Fixing globalmenu in Firefox, ...

    This bugs me, no pun intended, but I really want to find a fix for this.

  9. #9
    Join Date
    May 2008
    Location
    Canada
    Beans
    161
    Distro
    Ubuntu 11.10 Oneiric Ocelot

    Re: Fixing globalmenu in Firefox, ...

    Same here. Epiphany is the default web browser for gnome and works with gnome-global-menu but I'd really like to see firefox, thunderbird, and open office work with it.

    Please fix

  10. #10
    Join Date
    May 2007
    Beans
    32
    Distro
    Ubuntu 9.10 Karmic Koala

    Re: Fixing globalmenu in Firefox, ...

    Quote Originally Posted by Tamalin View Post
    I am interested in finding a fix to this as well. I will keep searching.

    I would also like it to not show the titles of applications that don't have windows. That annoys me.
    what app does not have a window and show up in the globalmenu? Maybe you are looking for the maximus daemon that comes default on the UNR.
    Luciano

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •