Results 1 to 4 of 4

Thread: cvsd: bind() failed: Address already in use

  1. #1
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Germany
    Beans
    21
    Distro
    Ubuntu 9.10 Karmic Koala

    cvsd: bind() failed: Address already in use

    I wanted to run cvsd on my Ubuntu 9.10 64bit installation. All I get is the error message from the subject, regardless which port I configure in /etc/cvsd/cvsd.conf. And of course the port is not in use before I try to /etc/init.d/cvsd start.

    Any ideas?

    DUH! Searching helps
    Last edited by pullmoll; January 28th, 2010 at 10:33 AM.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2008
    Beans
    158

    Re: cvsd: bind() failed: Address already in use

    what were your findings? i am getting a similar error with bootp:

    bootpd: error(3): bind: Address already in use

  3. #3
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    ニッポ&
    Beans
    719
    Distro
    Ubuntu 10.10 Maverick Meerkat

    Re: cvsd: bind() failed: Address already in use

    Sorry to bring up an old thread, but definitely pullmoll, you should post to the link to your findings for other people that are having the same problem.

    Check what port are being used:
    netstat -tapl

    Find whatever program is using that port, and shut it down.
    killall -9 XXXXX

    Reference:
    http://www.linuxquestions.org/questi...ssages-474165/
    http://www.cyberciti.biz/faq/apacheh...ort-80-or-443/

    Ubuntu Maverick x64

    Sugi
    WINE: Super Meat Boy // Far Cry 2 // Lineage 2
    VirtualBox: Snapshots // OSE Issues
    アンディモリを聞いてください。

  4. #4
    Join Date
    Nov 2007
    Beans
    9

    Re: cvsd: bind() failed: Address already in use

    I solved this problem changing the "*" on the listen parameter by the server ip address.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •