Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 22 of 22

Thread: No puc instal·lar càmera 1.3 MP webcam C300

  1. #21
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    L'Hospitalet de Llobregat
    Beans
    1,574
    Distro
    Ubuntu Development Release

    Re: No puc instal·lar càmera 1.3 MP webcam C300

    Per cert, sisplau tanca el fil com recomanen les instruccions:

    12.- Acabeu amb una nota sobre la solució

    Com a conseqüència directa dels punts anteriors, és important acabar el fil explicant, si no s'ha fet abans, com s'ha arribat a la solució del problema. De pas, aprofiteu per marcar el fil com a resolt [SOLVED].

    Això ho podreu fer un cop us identifiqueu amb el vostre usuari i contrassenya i anant al damunt del fil, fent clic a "Thread tools" i marcant l'opció "Mark this thread as solved". Tingueu present que això només ho podrà fer qui ha creat el fil o un dels moderadors del fòrum.

  2. #22
    Join Date
    Jan 2010
    Beans
    20

    Re: No puc instal·lar càmera 1.3 MP webcam C300

    Ah, vale!

    Després de força indagacions que podeu seguir aquí mateix, al final se'm va arreglar el problema, crec que duent a terme la última de les resolucions d'en WGarcia, això de

    sudo apt-get install linux-backports-modules-alsa-karmic-generic

    Aquesta actuació em va fer aparèixer a les opcions de so--> "entrada" una altre opció d'altaveu que mai no havia aparegut fins avui, un tal "0805 Analog mono"

    Escollint aquest 0805 analog mono vaig poder configurar les opcions de so (pujar el so d'entrada, que per defecte surt a zero) i voilà!!

    La càmera funciona a tot gas! molt agraïts. I a distància!

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •