Results 1 to 4 of 4

Thread: I got them 800x600 blues

  1. #1
    Join Date
    Aug 2009
    Beans
    90

    Angry I got them 800x600 blues

    Okay.

    I have a Sony Vaio PCG-fx120
    i am running Ubuntu 8.04 it works, my wifi works (thank humanity), however the "monitor" is stuck in 800X600 when 1024X786 is fully possible, hardware wise. i callout to the Ubuntu Sages, does anyone have any fixes and can you link me to a step by step?

    The helpless techno-weenie,
    Fen Mayhew

  2. #2

    Re: I got them 800x600 blues

    helpless,me too

  3. #3
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Columbus, OH
    Beans
    31
    Distro
    Ubuntu 14.04 Trusty Tahr

    Re: I got them 800x600 blues

    I had this issue too when I tried 9.04. Does using 9.10 resolve this issue? I'd like to run Ubuntu on this LT, but 800x600 is unacceptable.

  4. #4
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Vienna, Austria
    Beans
    28
    Distro
    Ubuntu 10.10 Maverick Meerkat

    Re: I got them 800x600 blues

    Hello.

    Some more info would be nice.
    like:
    Please post the Output of "lspci"
    and maybe if 9.10 solves this.

    is the resolution simply low or is HW acceleration unvavailable aswell?

    Did you do a clean install? I have found that sometimes after an upgrade the graphical interface (X11, gdm,...don't ask me what part exactly) gets shot to hell for some reason and a clean install was the fastest way to fix it.

    greetings
    /moddie

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •