Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: No sound on Lenovo T61 with KArmic Koala

  1. #11
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Denmark
    Beans
    50
    Distro
    Ubuntu 10.10 Maverick Meerkat

    Re: No sound on Lenovo T61 with KArmic Koala

    Quote Originally Posted by AMindUnited View Post
    Have you read this? (I had no audio in my t61 after 9.10 install, and this fixed it)
    Karmic. Pluseaudio home folder is not ours

    there's also this one:
    sound-card-not-detected-ubuntu-910-fix-it
    Hope that keeps you from goin' back to windoze
    An update! I now have audio!!
    What exactly solved it I dont know (thats probably the worst part),
    I tried all suggestions, besides Rasans.

    After all my attempts i revisited my sound preferences and found that output was directed to headphones. Switching to analog output i got sound. That didnt work to begin with, so some of the suggestions did the trick.

    Thanks to all, who helped solve this problem. Plans for switching back to Vista are now cancelled

  2. #12
    Join Date
    May 2008
    Location
    Washington, DC
    Beans
    7
    Distro
    Ubuntu 10.10 Maverick Meerkat

    Re: No sound on Lenovo T61 with KArmic Koala

    Help!

    I am in the same situation. I have this in Alsamixer:



    Does it seem right?

    Thanks

  3. #13
    Join Date
    Dec 2009
    Beans
    1

    Re: No sound on Lenovo T61 with KArmic Koala

    I have Lenovo T500. I have read on another post that Bios records state of mute key. I simply went into windows and unmuted speakers. When back in Ubuntu speakers now work. Hope this helps someone. Was very frustrating problem for a few days.

  4. #14
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Tucson, USA
    Beans
    39
    Distro
    Ubuntu 10.04 Lucid Lynx

    Re: No sound on Lenovo T61 with KArmic Koala

    I have a Lenovo G3000 Laptop and found the best way to control my audio settings is by using "Pulse Audio" which I got from Add/Remove Programs.

  5. #15
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Denmark
    Beans
    50
    Distro
    Ubuntu 10.10 Maverick Meerkat

    Re: No sound on Lenovo T61 with KArmic Koala

    Quote Originally Posted by oxtus View Post
    Help!

    Does it seem right?

    Thanks
    My alsamixer looks like this:
    Last edited by venturax; January 4th, 2010 at 01:09 PM. Reason: link to image was incorrect

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •