Results 1 to 4 of 4

Thread: asus 1000ha

  1. #1
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    metro detriot area
    Beans
    312
    Distro
    Ubuntu 14.04 Trusty Tahr

    asus 1000ha

    pretty much got everything working right, scaned the forums to fix the issue with the desktop switcher, didn't think i needed the wireless until i checked the speeds i was running so i scanned the forums and fixed that too


    last issue i have just found but didn't seem to find it even asked about

    the mute, doesn't actually mute, but instead when a sound is trying to come through during a mute, it comes out as a static; which defeats the whole purpose of muting in my book


    anyone got a solve? it might not even be a netbook problem, could just be fixed with some sudo code idk


    give me some input

  2. #2
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    metro detriot area
    Beans
    312
    Distro
    Ubuntu 14.04 Trusty Tahr

    Re: asus 1000ha

    ::sadface:: nothing in a month?

  3. #3
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    PA. u.s.a.
    Beans
    829
    Distro
    Ubuntu 11.04 Natty Narwhal

    Re: asus 1000ha

    You might try installing 9.10 Beta, or wait until the "real" version is released. 9.10 seems to have pretty good support for the Eee1005HA.

  4. #4
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    metro detriot area
    Beans
    312
    Distro
    Ubuntu 14.04 Trusty Tahr

    Re: asus 1000ha

    i can wait, it's not that big of a deal

    just seems like it could be an easy terminal fix lol

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •