Results 1 to 3 of 3

Thread: mounting airdisk via cifs used to work on 9.04 not on 9.10

  1. #1
    Join Date
    Jun 2008
    Beans
    23

    Angry mounting airdisk via cifs used to work on 9.04 not on 9.10

    I should clarify, it appears to work, but in a useless way.

    in my ftsab I have
    //10.0.1.1/Home /airdisk cifs password=*****
    I'm doing a fresh 9.10 beta install.

    it mounts fine, no errors, however if I do an ls command on the mount point it shows nothing. However if I cd into a directory I know is there, it works, and if I do an LS there, again nothing.

    As best I can tell the airdisk mounts fine, but something is stopping it from listing the contents.

    my 9.04 install was from an old 8.04 install, been upgraded and was acting, funny decided to rebuild. Regretting it a bit now, might roll back to 9.04.. any ideas?

    Below is some oft he commands I threw at it, I even did one I knew was not there, and it did show that directory did not exist.

    //10.0.1.1/Home on /media/airdisk type cifs (rw,mand)
    shawn@MyhthTV:/media/airdisk$ ls
    shawn@MyhthTV:/media/airdisk$ cd Music
    shawn@MyhthTV:/media/airdisk/Music$ ls
    shawn@MyhthTV:/media/airdisk/Music$ cd ..
    shawn@MyhthTV:/media/airdisk$ cd Movies
    shawn@MyhthTV:/media/airdisk/Movies$ ls -a
    . ..
    shawn@MyhthTV:/media/airdisk/Movies$ ls
    shawn@MyhthTV:/media/airdisk/Movies$ cd nothing
    -bash: cd: nothing: No such file or directory

  2. #2
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    France.
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Lubuntu 14.04 Trusty Tahr

    Re: mounting airdisk via cifs used to work on 9.04 not on 9.10

    Moved to karmic.

  3. #3
    Join Date
    Jun 2008
    Beans
    23

    Re: mounting airdisk via cifs used to work on 9.04 not on 9.10

    It worked for a few brief moments, now nothing again, bleh.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •