Results 1 to 2 of 2

Thread: Hibernation killed my install

  1. #1
    Join Date
    Feb 2009
    Beans
    50
    Distro
    Ubuntu 9.10 Karmic Koala

    Hibernation killed my install

    So I tried hibernation after a new install..
    It hibernated fine, I left it like that over night.
    This morning, it will turn on, go to grub, try to boot, and sit there with a blinking cursor indefinitely.

    I believe its trying to resume and cant, but I dont have any other option to get it to boot.
    I tried killing all the running power, by taking out the battery for a couple mins, but that didnt do anything.

    Also, I edited the recovery mode out of grub, how would I edit the regular boot option to get me into recovery, and would that work?
    Primary desktop: Quad Core Q6600 @ 3.3GHz, 8GB OCZ DDR2-1066, V-Tek HD 4870 OC, 3x500GB WD Caviar 7200RPM, Win7 Pro
    Laptop: Acer Aspire 5520, 1.8GHz AMD Turion, 2GB DDR2-533, Nvidia 7000m, 250GB WD 5400RPM, Ubuntu Karmic

  2. #2
    Join Date
    Feb 2009
    Beans
    50
    Distro
    Ubuntu 9.10 Karmic Koala

    Re: Hibernation killed my install

    OK So I have no idea why it happened, but I wont be using hibernate anymore.

    I was able to edit my grub menu from the grub boot screen.
    After my UUID there was "ro quiet splash"
    I edited this to "ro single" and it boot into recovery mode, where I selected boot normally and it came back on.
    It actually came back from hibernate, with everything still running haha.
    Primary desktop: Quad Core Q6600 @ 3.3GHz, 8GB OCZ DDR2-1066, V-Tek HD 4870 OC, 3x500GB WD Caviar 7200RPM, Win7 Pro
    Laptop: Acer Aspire 5520, 1.8GHz AMD Turion, 2GB DDR2-533, Nvidia 7000m, 250GB WD 5400RPM, Ubuntu Karmic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •