Results 1 to 6 of 6

Thread: Issues with Logitech 2.1 Audiohub

  1. #1
    Join Date
    Nov 2008
    Beans
    2

    Issues with Logitech 2.1 Audiohub

    Hey there, I've been having problems with my usb speakers/hub combo.

    Whenever I plug it in (in ubuntu or from startup), it blasts the login song, as well as furiously ticking. It'll keep up the ticking for a few seconds afterwards then just stop being a speaker. The hub aspect works just fine, however.

    I tried different means of making it my default sound output, but it wouldn't play any sound, unless I went through System->Preferences->Sound and tested the output, in which it was full blast and still ticking. I have no found a way to alter the volume whatsoever.

    A strange thing though, once it's plugged in and beyond the ticking and whatnot, the knob the would usually control the volume for the speaker will control the volume to the laptop sound output.

    Any Help will do!

    Thanks

  2. #2
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Portland, OR USA
    Beans
    537
    Distro
    Ubuntu 11.04 Natty Narwhal

    Re: Issues with Logitech 2.1 Audiohub

    This has been reported before....look here for a possible answer..although I haven't tried it yet..

    http://ubuntuforums.org/showthread.p...93#post6322293

    Sorta nervous about compiling my own kernel.

  3. #3
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Florida
    Beans
    172
    Distro
    Ubuntu 10.04 Lucid Lynx

    Re: Issues with Logitech 2.1 Audiohub

    I don't think your suppose to copmile your own kernel... More in the likes your suppose to edit a file on the system to "uncheck" those two options stated, though i don't know where to find this "Device driver -USB support - EHCI HCD" as Archlinux has a different system control than Ubuntu..

    Anyone know how i can edit these files directly and edit the config?
    When you first dont succeed, google- google again

  4. #4
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    T.O, Ontario
    Beans
    31
    Distro
    Ubuntu 10.04 Lucid Lynx

    Re: Issues with Logitech 2.1 Audiohub

    http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=806555 <- This thread is related and seems to have the steps to the EHCI solution, although I haven't tried it yet. Has anyone figured it out yet?

  5. #5
    Join Date
    Jul 2009
    Beans
    1

    Re: Issues with Logitech 2.1 Audiohub

    Anyone please? I'm having the same problem. Nothing seems to work for me

  6. #6
    Join Date
    Jul 2005
    Beans
    13

    Re: Issues with Logitech 2.1 Audiohub

    I can happily confirm, in Karmic Koala this is *FIXED* for me and these sound awesome (and my netbook has a spare usb hub!)

    This too was a frustration of mine and I just wouldn't part with these speakers. kernel version "2.6.31-10-generic #35-Ubuntu SMP"
    L. Easterly
    Applications Systems Analyst &
    Engineer of Uncertain Maelstrom
    --------------------------------------------------

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •