Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 41 to 48 of 48

Thread: linksys wusb100 problems

  1. #41
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Cairo, Egypt
    Beans
    29
    Distro
    Ubuntu 10.04 Lucid Lynx

    Re: linksys wusb100 problems

    Hello,

    I tried using the instructions by claudiac but it did not work. I cannot find the lines to edit in the os/linux/usb_main_dev.c. When I type make, I get a permission denied error (even as sudo). I've been stuck at this first step for a week.

    Thanks,

    Noran

  2. #42
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    México
    Beans
    2
    Distro
    Ubuntu 10.10 Maverick Meerkat

    Exclamation Re: linksys wusb100 problems (EASY WAY!!!)

    This is the easy way...

    1.- Open Synaptic Package Manager...
    2.- Search & install ndiswrapper gtk...
    3.- System --> Administration --> WIndows Wireless Drivers
    4.- Im using Ub... 10.10 64bts ... so I installed this one -->> http://homedownloads.cisco.com/downl..._64_v1.4.6.zip

    5.- Restart...

    6.- DONE & GOOD LUCK!

  3. #43
    Join Date
    Dec 2010
    Beans
    30

    Re: linksys wusb100 problems

    Thank you very much Rainer, this works for me on 10.10, after wasting a day and half trying other things. Do you know if there is a way to get the link speed up? Mine is stuck at 54mbps. Another thing I wondered: what happens if you compile and install the latest driver from ralink, and then apply your method to fix the id?

    derxen

  4. #44
    Join Date
    Dec 2010
    Beans
    2

    Re: linksys wusb100 problems

    Hello Flash63

    Do I have to install the firmware for the driver as well or will it work with just instructios you have posted?

  5. #45
    Join Date
    Dec 2010
    Beans
    30

    Re: linksys wusb100 problems

    For me it worked without installing the firmware.

  6. #46
    Join Date
    Dec 2010
    Beans
    8

    Re: linksys wusb100 problems

    Thank you very much Flash63, your solution worked very well on my SMCWUSBS-N3

    For someone interest im running this kernel version: 2.6.32-27 in lucid lynx.

  7. #47
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    EU - Belgium
    Beans
    665
    Distro
    Ubuntu 11.04 Natty Narwhal

    Re: linksys wusb100 problems

    @ flash63: Thanks a lot for your guide. I finally got my wireless card working with it!
    When you have a problem, look up what's the source...
    Otherwise it's like being mad with the lamp when the light goes out, instead of noticing that there's a power breakdown in your city.

  8. #48
    Join Date
    Dec 2011
    Beans
    23

    Exclamation Re: linksys wusb100 problems

    hi claudiac,

    i have follow your steps in post number 2 and i have a problem when i type "sudo make"

    it give the the result like this -->

    root@pc3-desktop:~/Downloads/2011_0719_RT3070_RT3370_RT5370_RT5372_Linux_STA_V2 .5.0.3_DPO# sudo make
    make -C tools
    make[1]: Entering directory `/root/Downloads/2011_0719_RT3070_RT3370_RT5370_RT5372_Linux_STA_V2 .5.0.3_DPO/tools'
    gcc -g bin2h.c -o bin2h
    make[1]: Leaving directory `/root/Downloads/2011_0719_RT3070_RT3370_RT5370_RT5372_Linux_STA_V2 .5.0.3_DPO/tools'
    /root/Downloads/2011_0719_RT3070_RT3370_RT5370_RT5372_Linux_STA_V2 .5.0.3_DPO/tools/bin2h
    cp -f os/linux/Makefile.6 /root/Downloads/2011_0719_RT3070_RT3370_RT5370_RT5372_Linux_STA_V2 .5.0.3_DPO/os/linux/Makefile
    make -C /lib/modules/2.6.32-38-generic/build SUBDIRS=/root/Downloads/2011_0719_RT3070_RT3370_RT5370_RT5372_Linux_STA_V2 .5.0.3_DPO/os/linux modules
    make[1]: Entering directory `/usr/src/linux-headers-2.6.32-38-generic'
    CC [M] /root/Downloads/2011_0719_RT3070_RT3370_RT5370_RT5372_Linux_STA_V2 .5.0.3_DPO/os/linux/../../common/rtmp_init.o
    /root/Downloads/2011_0719_RT3070_RT3370_RT5370_RT5372_Linux_STA_V2 .5.0.3_DPO/os/linux/../../common/rtmp_init.c: In function ‘RTMPAllocAdapterBlock’:
    /root/Downloads/2011_0719_RT3070_RT3370_RT5370_RT5372_Linux_STA_V2 .5.0.3_DPO/os/linux/../../common/rtmp_init.c:234: error: ‘PUTCHAR’ undeclared (first use in this function)
    /root/Downloads/2011_0719_RT3070_RT3370_RT5370_RT5372_Linux_STA_V2 .5.0.3_DPO/os/linux/../../common/rtmp_init.c:234: error: (Each undeclared identifier is reported only once
    /root/Downloads/2011_0719_RT3070_RT3370_RT5370_RT5372_Linux_STA_V2 .5.0.3_DPO/os/linux/../../common/rtmp_init.c:234: error: for each function it appears in.)
    /root/Downloads/2011_0719_RT3070_RT3370_RT5370_RT5372_Linux_STA_V2 .5.0.3_DPO/os/linux/../../common/rtmp_init.c:234: error: expected expression before ‘)’ token
    /root/Downloads/2011_0719_RT3070_RT3370_RT5370_RT5372_Linux_STA_V2 .5.0.3_DPO/os/linux/../../common/rtmp_init.c:234: error: too few arguments to function ‘os_alloc_mem’
    make[2]: *** [/root/Downloads/2011_0719_RT3070_RT3370_RT5370_RT5372_Linux_STA_V2 .5.0.3_DPO/os/linux/../../common/rtmp_init.o] Error 1
    make[1]: *** [_module_/root/Downloads/2011_0719_RT3070_RT3370_RT5370_RT5372_Linux_STA_V2 .5.0.3_DPO/os/linux] Error 2
    make[1]: Leaving directory `/usr/src/linux-headers-2.6.32-38-generic'
    make: *** [LINUX] Error 2

    can help me how to fix it ? thanks in advance

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •