Page 1 of 7 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 68

Thread: No sound in You Tube

  1. #1
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Leeds, England
    Beans
    168
    Distro
    Ubuntu 9.04 Jaunty Jackalope

    No sound in You Tube

    I am having problems with internet sounds. Amarok and the system sounds are all fine it is just internet based ones.

    As suggested in a previous post I have made sure that I exited from Amarok before trying to play internet sounds.


    Thanks for any help.

    Susan

  2. #2
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Brugge, België
    Beans
    2,933

    Re: No sound in You Tube

    Hmmm.

    Do you have flash player installed or gnash or swfdec?


    Did you try using ALSA or OSS instead of PULSEAUDIO?

    Exiting Amarok should not be necessary.

    In older versions sometimes libflashsupport was needed. I don't think this is still the case, but you can install it and see if it helps.

  3. #3
    credobyte is offline Iced Blended Vanilla Crème Ubuntu
    Join Date
    Jun 2009
    Beans
    1,559
    Distro
    Ubuntu 9.04 Jaunty Jackalope

    Re: No sound in You Tube

    No sound at all or no sound if something else ( eg. Amarok ) is running ?

  4. #4

    Re: No sound in You Tube

    Hi,

    You could try the multimedia how to. Its pretty comprehensive

    -Ash R
    Me on the web:

  5. #5
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Leeds, England
    Beans
    168
    Distro
    Ubuntu 9.04 Jaunty Jackalope

    Re: No sound in You Tube

    Well I though I may have solved it by installing flash non free extra sound but there is no change. I checked out multimedia how to but it seems so complex that i may risk wrecking my whole system uninstalling and re-installing things. At the moment all the computer sounds work except flash based internet ones, I don't want to risk loosing all the sounds by randomly trying to follow this list.

    My sound was working recently but I have upgraded to Swiftfox FF RC2 so this may have had an effect on the situation?

    Thanks for any user friendly suggestions.

    Susan
    Last edited by susanpenter; June 26th, 2009 at 06:25 PM.

  6. #6
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Leeds, England
    Beans
    168
    Distro
    Ubuntu 9.04 Jaunty Jackalope

    Re: No sound in You Tube

    Well I though I may have solved it by installing flash non free extra sound but there is no change. I checked out multimedia how to but it seems so complex that I may risk wrecking my whole system uninstalling and re-installing things. At the moment all the computer sounds work except flash based internet ones, I don't want to risk loosing all the sounds by randomly trying to follow this list.

    My sound was working recently but I have upgraded to Swiftfox FF RC2 so this may have had an effect on the situation?

    Thanks for any user friendly suggestions.

    Susan

  7. #7
    wpshooter is offline Ubuntu addict and loving it
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Virginia, USA
    Beans
    3,581
    Distro
    Ubuntu 9.04 Jaunty Jackalope

    Re: No sound in You Tube

    Do you have the FULL version of Adobe FlashPlayer for Linux available at the Adobe Acrobat site installed ?

  8. #8
    Join Date
    Apr 2008
    Beans
    10,955

    Re: No sound in You Tube

    Quote Originally Posted by susanpenter View Post
    Well I though I may have solved it by installing flash non free extra sound but there is no change. I checked out multimedia how to but it seems so complex that I may risk wrecking my whole system uninstalling and re-installing things. At the moment all the computer sounds work except flash based internet ones, I don't want to risk loosing all the sounds by randomly trying to follow this list.

    My sound was working recently but I have upgraded to Swiftfox FF RC2 so this may have had an effect on the situation?

    Thanks for any user friendly suggestions.

    Susan
    You didn't mention which version of Ubuntu you're using. Is it Ubuntu? or Xubuntu or Kubuntu? Is it 8.04, 8.10, or 9.04?

    Also, why did you change to Swiftfox?

  9. #9
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Leeds, England
    Beans
    168
    Distro
    Ubuntu 9.04 Jaunty Jackalope

    Re: No sound in You Tube

    My version is mentioned in the sidebar it is Ubuntu 9.04 and I changed to Swiftfox because I wanted to use features of Firefox 3.5 that are unavailable in version 3.0.11 that comes with Ubuntu


    I will check that I have the FULL version of Adobe Flash player and report back. As I can watch the picture with no proble I expect that I do though.

  10. #10
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Leeds, England
    Beans
    168
    Distro
    Ubuntu 9.04 Jaunty Jackalope

    Re: No sound in You Tube

    I went to the download page for Adobe Flash but my package installer told me that I have a later version of flash already installed.

Page 1 of 7 123 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •