Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: Cannot install on new laptop

  1. #11
    Join Date
    Apr 2008
    Beans
    42

    Re: Cannot install on new laptop

    On it now as I type. Had to delete my network, then connect as if it was the first time, and it asked for the password several times, and finally connected. Late now and have to work in the morning, but I'll poke around tomorrow night and see if I can retrieve some settings in here and post them. This is a new computer and a fresh install of 9.04. Tried 7.10 on up and this is the only one that would install. Thanks for all your help, and I'll be back on tomorrow night.
    Asus p4p800e deluxe, p4 2.4 4gig ram 240 gigs of hds(2) Ubuntu 8.04 emc2 db/Xp
    Hp G60 with 9.04 and win 7 dual boot.
    1.5 tbyte on wd netcenter total storage =2.4 tbyte

  2. #12
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Baja Oklahoma
    Beans
    1,652

    Re: Cannot install on new laptop

    Try searching here and on Google for 802.11n and Ubuntu. It seems to be problematic.

  3. #13
    Join Date
    Apr 2008
    Beans
    42

    Re: Cannot install on new laptop

    About to fire it up again, after work here, let's see if it connects again now. It was working perfectly last night, except no connection to my wd netcenter and the other network drives with that, (and the laser printer shared thru it) but I think I saw something somewhere that I had to get another program installed to connect to a windows network. I'll post results in a bit.
    Asus p4p800e deluxe, p4 2.4 4gig ram 240 gigs of hds(2) Ubuntu 8.04 emc2 db/Xp
    Hp G60 with 9.04 and win 7 dual boot.
    1.5 tbyte on wd netcenter total storage =2.4 tbyte

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •