Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 25 of 25

Thread: wvdial: command not found

  1. #21
    Join Date
    Aug 2005
    Beans
    Hidden!

    Re: wvdial: command not found

    Thank you George. I will try that.

  2. #22
    Join Date
    Oct 2010
    Beans
    4

    Re: wvdial: command not found

    Quote Originally Posted by GeorgeVita View Post
    Hi ntu,
    these files are 'shaded' but you can click on 'Open' to continue and finally 'Apply' to finish installation:





    Regards,
    George

    George i have done everything till i got that screen but i dont get it when i click on Open nothing happen mean i dont get the second screen .hope you can help on this thanks .

  3. #23
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Athens Greece
    Beans
    971
    Distro
    Ubuntu 12.04 Precise Pangolin

    Re: wvdial: command not found

    Quote Originally Posted by MacAmb View Post
    George i have done everything till i got that screen but i dont get it when i click on Open nothing happen mean i dont get the second screen .hope you can help on this thanks .
    Hi MacAmb,
    just tested with another set of .deb packages and worked well on Ubuntu 10.04. My procedure:

    1- System > Administration > Synaptic Package Manager
    2- from menu File > Add downloaded packages
    3- from window 'Select directory' click to show into appropriate directory
    4- all .deb files shown are in gray color, click Open and wait
    5- the 'summary' window appears showing '0 bytes to download', click Apply
    6- click Close after installation
    7- close Synaptic Package Manager and test your program

    If you have any problem describe your situation for me or any other reader to follow up.

    Regards,
    George

  4. #24
    Join Date
    Oct 2010
    Beans
    4

    Re: wvdial: command not found

    yeah got it works thanks dude the problem was my wvdial.deb got corrupted .so i got another one so it works .

  5. #25
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Kolkata, India
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Lubuntu

    Re: wvdial: command not found

    Quote Originally Posted by HarryBhat View Post
    I use a BSNL EVDO wireless data card and have been using the 'wvdial' command in Intrepid Ibex all this while. But recently I installed Jaunty Jackalope in one of my friend's comp and when I try the command 'sudo wvdial' to connect to internet, it says
    'wvdial: command not found' (or something like that).

    Could someone tell me what the new command for Jaunty to connect to internet is?

    P.S.: I have added the same lines in wvdial.conf as in Intrepid. But it works perfectly OK in Intrepid.
    You have to install the wvdial package.

    sudo apt-get install wvdial


    if you dont have internet connection available on that comp, try using Keryx.
    It is a portable software that allows you to update your offline pc once you download packages connecting it to other online pc.

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •