Results 1 to 7 of 7

Thread: HPLIP Status Service fails - no system tray detected

  1. #1
    Join Date
    Apr 2008
    Beans
    10,838

    HPLIP Status Service fails - no system tray detected

    For several days I get the following error message on every start up:

    Attachment 106142

    And of course the HPLIP widget doesn't show up in the panel like it used to.

    Anyone else notice this?

  2. #2
    Join Date
    Apr 2008
    Beans
    10,838

    Re: HPLIP Status Service fails - no system tray detected

    Hmmmm, let me try that screenshot again:

    Screenshot-HPLIP Status Service.png

  3. #3
    Join Date
    Nov 2007
    Beans
    12
    Distro
    Ubuntu Jaunty Jackalope (testing)

    Re: HPLIP Status Service fails - no system tray detected

    I had that as well but have not noticed it since latest updates.

    When needed I started it manually.
    Code:
    sh -c "sleep 15; exec hp-systray"
    Robert

  4. #4
    Join Date
    Apr 2008
    Beans
    10,838

    Re: HPLIP Status Service fails - no system tray detected

    It's not a big deal. Printing still works OK.

    I just like to see if something is repetitive enough to consider it a true bug before filing a bug report.

    It's probably time for me to do a fresh install with Alpha 6 as I've modified, re-modified, and de-modified trying different desktops and window managers, etc.

    Alpha 6 should be available within the next few hours.

  5. #5
    Join Date
    Apr 2008
    Beans
    10,838

    Re: HPLIP Status Service fails - no system tray detected

    I've been away for a few days and see this has been resolved!

    Jaunty's shaping up nicely!

  6. #6
    Join Date
    Feb 2008
    Beans
    11

    Re: HPLIP Status Service fails - no system tray detected

    Quote Originally Posted by kansasnoob View Post
    I've been away for a few days and see this has been resolved!

    Jaunty's shaping up nicely!
    Updated yesterday do jaunty RC and I have exactly the same problem. How did you resolved that?

  7. #7
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Hungary
    Beans
    59
    Distro
    Ubuntu 13.04 Raring Ringtail

    Re: HPLIP Status Service fails - no system tray detected

    Same here: have this problem since updating to Jaunty RC three days ago. First it did not happen at every boot, but today I got this error message every time I switched on my machine.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •