Results 1 to 9 of 9

Thread: Wicd . posar en hold. ubuntu Intrepid ibex. AMD 64x2

  1. #1
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Barcelona (Catalonia)
    Beans
    201
    Distro
    Ubuntu Studio 12.04 Precise Pangolin

    Angry Wicd . posar en hold. ubuntu Intrepid ibex. AMD 64x2

    Buenas,

    vull posar en hold algunes aplicacions, entre elles el wicd. seguin les indicacions de Papapep.
    el tema es que no se el nom del paquet a posar en hold.
    com averiguar-lo???

    Gracies,

  2. #2
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Alt Maresme
    Beans
    2,997

    Re: Wicd . posar en hold. ubuntu Intrepid ibex. AMD 64x2

    Per exemple?
    Tingueu presents les normes d'or dels fòrums d'Ubuntu: poseu un títol entenedor i apropiat als vostres fils; digueu quina versió i variant d'Ubuntu feu servir i a quina màquina; i què heu provat abans de demanar ajut.

  3. #3
    Join Date
    May 2007
    Beans
    9

    Re: Wicd . posar en hold. ubuntu Intrepid ibex. AMD 64x2

    Ara mateix acabo de llegir un article a mundogeek que en parla:

    http://mundogeek.net/archivos/2009/0...xperto-de-apt/


    Per trobar a quin paquet pertany un arxiu:

    dpkg -S archivomisterioso.cfg

  4. #4
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Barcelona (Catalonia)
    Beans
    201
    Distro
    Ubuntu Studio 12.04 Precise Pangolin

    Re: Wicd . posar en hold. ubuntu Intrepid ibex. AMD 64x2

    ara per ara, vull posar el hold el wicd.
    he probat amb :

    sudo aptitude hold wicd
    S'està llegint la llista de paquets... Fet
    S'està construint l'arbre de dependències
    S'està llegint la informació d'estat... Fet
    S'està llegint la informació d'estat estesa
    S'estan inicialitzant els estats dels paquets... Fet
    S'està escrivint la informació d'estat estesa... Fet
    No s'instal·larà, actualitzarà o suprimirà cap paquet.
    0 paquets a actualitzar, 0 a instal·lar, 0 a suprimir i 1 a no actualitzar.
    Es necessita obtenir 0B d'arxius. Després del desempaquetat s'utilitzaran 0B.
    S'està escrivint la informació d'estat estesa... Fet
    S'està llegint la llista de paquets... Fet
    S'està construint l'arbre de dependències
    S'està llegint la informació d'estat... Fet
    S'està llegint la informació d'estat estesa
    S'estan inicialitzant els estats dels paquets... Fet


    entenc que es correcte pero el sinaptic continua dien que hi ha una actualitzacio del wicd.

    Gracies,

  5. #5
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Barcelona (Catalonia)
    Beans
    201
    Distro
    Ubuntu Studio 12.04 Precise Pangolin

    Re: Wicd . posar en hold. ubuntu Intrepid ibex. AMD 64x2

    he probat amb:

    aptitude show wicd
    Paquet: wicd
    Nou: sí
    Estat: instal·lat
    Instal·lat automàticament: no
    Versió: 1.5.5
    Prioritat: extra
    Secció: net
    Mantenidor: Adam Blackburn <compwiz18@gmail.com>
    Mida descomprimit: 1823k
    Depèn: python, python-gtk2, python-dbus | python2.4-dbus, wpasupplicant,
    python-glade2, wireless-tools


    i sembla correcte. llavors, que falla???

    gracies,

  6. #6
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Alt Maresme
    Beans
    2,997

    Re: Wicd . posar en hold. ubuntu Intrepid ibex. AMD 64x2

    No t'has llegit tot l'apunt que et vaig passar. Hi ha més opcions.
    Tingueu presents les normes d'or dels fòrums d'Ubuntu: poseu un títol entenedor i apropiat als vostres fils; digueu quina versió i variant d'Ubuntu feu servir i a quina màquina; i què heu provat abans de demanar ajut.

  7. #7
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Barcelona (Catalonia)
    Beans
    201
    Distro
    Ubuntu Studio 12.04 Precise Pangolin

    Re: Wicd . posar en hold. ubuntu Intrepid ibex. AMD 64x2

    ostres, o sento, pero, l'he tornat a llegir, i no "pispo", t'ho juro.
    he anat linea per linea, fent tot el que possaba, i funciona el post actualitzat pero no el de l'inici. he acabat tot el post, i llestos.
    pero el tema es el següent, esta clar que esta marcat per no actualitzar-se. la pregunta es perqué el gestors d'actualitzacions continua sortint??
    malgrat que está selectionat, el comentari del propi gestor es "MIDA DE LA BAIXADA = 0KB"

    entenc que es tot correcte???


    perdó pel meu profanatisme, pero, aixo, encara soc profà en aquests temes.

    Gracies,

  8. #8
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Alt Maresme
    Beans
    2,997

    Re: Wicd . posar en hold. ubuntu Intrepid ibex. AMD 64x2

    Si quan fas un:

    Code:
    sudo aptitude search wicd
    Els primers dos caràcters de la resposta són

    Code:
    ih
    ja et pots oblidar dels programes gràfics, ho tens ja com volies.
    Tingueu presents les normes d'or dels fòrums d'Ubuntu: poseu un títol entenedor i apropiat als vostres fils; digueu quina versió i variant d'Ubuntu feu servir i a quina màquina; i què heu provat abans de demanar ajut.

  9. #9
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Barcelona (Catalonia)
    Beans
    201
    Distro
    Ubuntu Studio 12.04 Precise Pangolin

    Re: Wicd . posar en hold. ubuntu Intrepid ibex. AMD 64x2

    buenas,

    llavors, ho havia fet be, OK!! gracies!!!

    fins a la proxima!!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •