Page 24 of 124 FirstFirst ... 1422232425263474 ... LastLast
Results 231 to 240 of 1236

Thread: ALSA Upgrade Script

  1. #231
    Join Date
    May 2009
    Beans
    8

    Re: ALSA Upgrade Script

    Hi, Can anyone tell me how to install this script .. n00b here.. thanks

  2. #232
    Join Date
    Mar 2006
    Beans
    202
    Distro
    Kubuntu Development Release

    Re: ALSA Upgrade Script

    rev.1.17 ( compile alsa 1.0.20 stable )
    Attached Files Attached Files

  3. #233
    Join Date
    Jan 2009
    Beans
    3

    Re: ALSA Upgrade Script

    ALSA 1.0.20 is now OUT! Please upgrade the script

  4. #234
    Join Date
    Mar 2006
    Beans
    202
    Distro
    Kubuntu Development Release

    Re: ALSA Upgrade Script

    Quote Originally Posted by ocean4200 View Post
    ALSA 1.0.20 is now OUT! Please upgrade the script
    already attached by me.

  5. #235
    Join Date
    May 2009
    Beans
    1

    Re: ALSA Upgrade Script

    Thanks so much for the script Biasquez and Soundcheck. Just buy running this script I got the sound on my Dell Vostro 420 to work with Kubuntu 9.04 Jaunty Jackalope.

    Great work.

  6. #236
    Join Date
    Jan 2009
    Beans
    3

    Re: ALSA Upgrade Script

    arrrrrg... I still have the same problem with Digital INPUT on realtek ALC888 (intel hda). Absolutly no sound is heard from SPDIF INPUT. Version 1.0.20 didn't solve my problem

  7. #237
    Join Date
    Jun 2007
    Beans
    7

    Re: ALSA Upgrade Script

    support for kernel 2.6.29?
    can i just replace "2.6.28" to "2.6.29" in the script?
    thanks

  8. #238
    Join Date
    May 2009
    Beans
    5

    Re: ALSA Upgrade Script

    THX!!! worked on my Lenovo S10e!!

  9. #239
    Join Date
    Jul 2008
    Beans
    62

    Re: ALSA Upgrade Script

    I reinstalled my OS this afternoon and oddly my sound wasn't working like it was just a few hours ago. I redid everything just like I did before but this time I get no sound just like I did before I ran the upgrade script found in this thread.

    This time I poked around for a while and did some different stuff I eventually stumbled upon the solution in alsamixer.

    I have 5 loopback devices on the sound card displayed in alsamixer:
    Analog Loopback
    Analog Loopback 1
    Analog Loopback 2
    Analog Loopback 3
    Analog Loopback 4

    I'm not sure what the purpose of these devices are but I muted them and now the sound works, just like that.

    Actually I just muted "Analog Loopback" the others made no difference at all from what I could see, but I muted them all for good measure. Hope this helps someone out there. I didn't think to mute them or unmute them I was just hitting buttons in alsamixer hoping to make a difference and then boom sound works.

    Thanks again for your script.

    On a side note the distribution that i'm using (XBMC Live) doesn't have wget installed by default so I had to manually install that cause the script doesn't check to see if it's there or not before attempting to use it.

  10. #240
    Join Date
    May 2009
    Beans
    16

    Re: ALSA Upgrade Script

    Ocean4200, I am in the same situation. As soon as I have a fix, I'll post it here.

Page 24 of 124 FirstFirst ... 1422232425263474 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •