Results 1 to 3 of 3

Thread: [SOLVED] 8.04 (Hardy Heron) + Edimax USB 7138Ug + Edimax Router BR-6204Wg = Failure

  1. #1
    Join Date
    Oct 2007
    Beans
    37

    Lightbulb 8.04 (Hardy Heron) + Edimax USB 7138Ug + Edimax Router BR-6204Wg = Failure

    Hi,

    I didn't find this in the forums and I was able to solve this myself, so I thought to share.

    I installed Hardy Heron (8.04) using Wubi.
    I have a 7138Ug Edimax USB wireless adapter, and a BR-6204Wg Edimax router.
    I have WPA pre-shared key protection on the router.

    When I attempted to connect, I kept getting prompted for the key even though I entered it correctly.

    I solved the issue by completely updating my Ubuntu system using a different network connection, and by upgrading the firmware on my router. I also restarted Ubuntu after the upgrade.

    If you get the same symptoms I suggest you try the same (even if you have a different brand).
    Last edited by t-timmy; January 18th, 2009 at 11:34 PM.

  2. #2
    Join Date
    Oct 2007
    Beans
    37

    Re: [SOLVED] 8.04 (Hardy Heron) + Edimax USB 7138Ug + Edimax Router BR-6204Wg = Failu

    Goddammit...

    I restarted and again it prompts for the passphrase repeatedly.

    Any suggestions...?

  3. #3
    Join Date
    Oct 2007
    Beans
    37

    Re: [SOLVED] 8.04 (Hardy Heron) + Edimax USB 7138Ug + Edimax Router BR-6204Wg = Failu

    Unplugged USB and plugged it back in, now it works, even after restart.

    Weird.

    Outputs:
    Attached Files Attached Files

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •