I run mplayer via gnome terminal, w32codec-all is installed already, and tried to playback realmedia file but the result was sound only. I adjusted the mplayer preference to playback real video codecs but the problem is still exist. checks the following error message pls:

Code:
fitlad@shell:~> gmplayer
MPlayer dev-SVN-r27637-4.3-openSUSE Linux 11.0 (i686)-Packman (C) 2000-2008 MPlayer Team
CPU: Intel(R) Celeron(R) M CPU        440  @ 1.86GHz (Family: 6, Model: 14, Stepping: 12)
CPUflags:  MMX: 1 MMX2: 1 3DNow: 0 3DNow2: 0 SSE: 1 SSE2: 1
Compiled with runtime CPU detection.
Can't open joystick device /dev/input/js0: No such file or directory
Can't init input joystick
mplayer: could not connect to socket
mplayer: No such file or directory
Failed to open LIRC support. You will not be able to use your remote control.

Playing /home/fitlad/Documents/Multimedia/badboys2.rm
REAL file format detected.
Stream description: Audio Stream
Stream mimetype: audio/x-pn-realaudio
[real] Audio stream found, -aid 0
Stream description: Video Stream
Stream mimetype: video/x-pn-realvideo
[real] Video stream found, -vid 1
Stream mimetype: logical-fileinfo
VIDEO:  [RV40]  320x240  24bpp  30.000 fps    0.0 kbps ( 0.0 kbyte/s)
Clip info:
 comment: 
==========================================================================
Trying to force video codec driver family realvid...
Opening video decoder: [realvid] RealVideo decoder
Error: /usr/lib/RealPlayer10/codecs/drvc.so: cannot open shared object file: No such file or directory
Win32 LoadLibrary failed to load: drvc.so, /usr/lib/codecs/drvc.so, /usr/lib/win32/drvc.so, /usr/local/lib/win32/drvc.so
Error loading dll
ERROR: Could not open required DirectShow codec drvc.so.
Read the RealVideo section of the DOCS!
VDecoder init failed :(
Opening video decoder: [realvid] RealVideo decoder
Win32 LoadLibrary failed to load: drvc.dll, /usr/lib/codecs/drvc.dll, /usr/lib/win32/drvc.dll, /usr/local/lib/win32/drvc.dll
Error loading dll
ERROR: Could not open required DirectShow codec drvc.dll.
Read the RealVideo section of the DOCS!
VDecoder init failed :(
Opening video decoder: [realvid] RealVideo decoder
Error: /usr/lib/RealPlayer10/codecs/drv4.so.6.0: cannot open shared object file: No such file or directory
Win32 LoadLibrary failed to load: drv4.so.6.0, /usr/lib/codecs/drv4.so.6.0, /usr/lib/win32/drv4.so.6.0, /usr/local/lib/win32/drv4.so.6.0
Error loading dll
ERROR: Could not open required DirectShow codec drv4.so.6.0.
Read the RealVideo section of the DOCS!
VDecoder init failed :(
Opening video decoder: [realvid] RealVideo decoder
Win32 LoadLibrary failed to load: drv43260.dll, /usr/lib/codecs/drv43260.dll, /usr/lib/win32/drv43260.dll, /usr/local/lib/win32/drv43260.dll
Error loading dll
ERROR: Could not open required DirectShow codec drv43260.dll.
Read the RealVideo section of the DOCS!
VDecoder init failed :(
Opening video decoder: [realvid] RealVideo decoder
Error: /usr/lib/RealPlayer10/codecs/drvc.bundle/Contents/MacOS/drvc: cannot open shared object file: No such file or directory
Win32 LoadLibrary failed to load: drvc.bundle/Contents/MacOS/drvc, /usr/lib/codecs/drvc.bundle/Contents/MacOS/drvc, /usr/lib/win32/drvc.bundle/Contents/MacOS/drvc, /usr/local/lib/win32/drvc.bundle/Contents/MacOS/drvc
Error loading dll
ERROR: Could not open required DirectShow codec drvc.bundle/Contents/MacOS/drvc.
Read the RealVideo section of the DOCS!
VDecoder init failed :(
Cannot find codec matching selected -vo and video format 0x30345652.
Read DOCS/HTML/en/codecs.html!
==========================================================================
==========================================================================
Opening audio decoder: [ffmpeg] FFmpeg/libavcodec audio decoders
AUDIO: 44100 Hz, 1 ch, s16le, 20.7 kbit/2.93% (ratio: 2583->88200)
Selected audio codec: [ffcook] afm: ffmpeg (FFmpeg COOK audio decoder)
==========================================================================
AO: [oss] 44100Hz 1ch s16le (2 bytes per sample)
Video: no video
Starting playback...
A:   4.9 (04.9) of 4906.0 ( 1:21:46.0)  0.4%                                    

Exiting... (Exit)
fitlad@shell:~>
I appreciate your support to rectify this issue