Results 1 to 7 of 7

Thread: Iso Burning Problem

  1. #1
    Join Date
    Dec 2008
    Beans
    21

    Iso Burning Problem

    Hi there,

    I have a problem with burning the ISO file. I have downloaded the latest version. I start the InfraRecorder. I go to Actions/Burn Image, select the iso file, OK and then the Total progress bar is at 100% for a second, the status is: Operation Completed and the message below is 17:17:06 Started to write disk in real write mode. Then, nothing - I can click OK and at the end there is nothing on the disk.

    I'd appreciate your help guys.
    PS. I am burning on a DVD.
    Thanx

  2. #2
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Chandigarh,INDIA
    Beans
    310
    Distro
    Ubuntu 10.04 Lucid Lynx

    Re: Iso Burning Problem

    Which operating system you are using?
    If you are using the ubuntu then you don't have to use any other software.Just click on the ISO image and you can write it on the CD.
    Life and love are like a game of connect-the-dots.

  3. #3
    Join Date
    Dec 2008
    Beans
    21

    Re: Iso Burning Problem

    Quote Originally Posted by lovelyvik293 View Post
    Which operating system you are using?
    If you are using the ubuntu then you don't have to use any other software.Just click on the ISO image and you can write it on the CD.
    Sorry for not clarifying. I am on XP. The iso file was checked and it is ok. But somehow I cant burn the image...

  4. #4
    Join Date
    Jul 2007
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu 9.04 Jaunty Jackalope

    Re: Iso Burning Problem

    Quote Originally Posted by boboxjordan View Post
    Sorry for not clarifying. I am on XP. The iso file was checked and it is ok. But somehow I cant burn the image...

    Download imgburn and use that to burn your iso, works great on Ubuntu as well.

  5. #5
    Join Date
    Dec 2008
    Beans
    21

    Re: Iso Burning Problem

    Quote Originally Posted by yogo View Post
    Download imgburn and use that to burn your iso, works great on Ubuntu as well.
    Thanx, it worked. However, when I choose to install the English version, then the loading bar is ok, but when the brown background loads and the small loading circle appears it just freezes. What might be the problem?

    Thank you in advance.
    Last edited by boboxjordan; December 6th, 2008 at 09:56 PM.

  6. #6
    Join Date
    Jul 2007
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu 9.04 Jaunty Jackalope

    Re: Iso Burning Problem

    Quote Originally Posted by boboxjordan View Post
    Thanx, it worked. However, when I choose to install the English version, then the loading bar is ok, but when the brown background loads and the small loading circle appears it just freezes. What might be the problem?

    Thank you in advance.

    I am not sure what you are talking about, could you post some screenshots?

    TIA

  7. #7
    Join Date
    May 2008
    Beans
    Hidden!

    Re: Iso Burning Problem

    How fast did you burn it? It needs to be done slowly. The disk should include an option in the menu to check for errors, try that.

    Failing the test, there's nothing but to burn another disk, but at a slower speed- 2x or even 1x to be on the safe side.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •