Results 1 to 3 of 3

Thread: DVD Player Not Playing after K9copy install

  1. #1
    Join Date
    Dec 2007
    Beans
    180

    DVD Player Not Playing after K9copy install

    I installed K9copy and had all sorts of errors. I have since removed K9. Now when I insert a DVD into my CD/DVD drive, the initial title plays (FBI warning and Intro stuff) and then it just goes blank. Similar things happen when I use Totem. Is there a way to reinstall my driver for the DVD drive? Everything worked fine before I installed K9. I have tried reinstalling both MPlayer and Totem but the same results happen.

    No idea why it would play the first title and then stop so any other suggestions would be appreciated too.

    I'm using gutsy.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2007
    Beans
    13,059

    Re: DVD Player Not Playing after K9copy install

    Do a search in synaptic for libdvdcss2 and see if it's installed
    What I'd do is install vlc, make sure libdvdcss2 is installed and try playback. If there are any issues open vlc from the terminal, try to playback a disc and read/post output

  3. #3
    Join Date
    Dec 2007
    Beans
    180

    Re: DVD Player Not Playing after K9copy install

    Quote Originally Posted by mc4man View Post
    Do a search in synaptic for libdvdcss2 and see if it's installed
    What I'd do is install vlc, make sure libdvdcss2 is installed and try playback. If there are any issues open vlc from the terminal, try to playback a disc and read/post output
    VLC did the trick. I will use that instead of Mplayer. Thanks!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •