Results 1 to 3 of 3

Thread: No POST, just blinking cursor!

  1. #1
    Join Date
    May 2007
    Beans
    243
    Distro
    Ubuntu 7.04 Feisty Fawn

    No POST, just blinking cursor!

    My computer won't even show the POST screen!
    When you press power, it does a single beep (Like normal), then sits at a blinking cursor in the top-left corner of the screen!

    It used to be that it would just sit at POST with a blinking cursor, but now it won't show any signs of POST.

    I really hope this is a PSU problem, because my current one's fan just crapped out on me, and I'd rather just replace the entire thing than crack it open and replace the fan, but if it still works, I might have to

    Please help!
    Thanks!

    jamieh

  2. #2
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Lilongwe, Malawi
    Beans
    349
    Distro
    Ubuntu 12.04 Precise Pangolin

    Re: No POST, just blinking cursor!

    Dead CMOS battery?

    Cheers, Pat
    It's never too late to have a happy childhood! (Bumper sticker - Zimbabwe)
    To mark your thread solved, go to Thread Tools and select Mark this thread as solved

  3. #3
    Join Date
    May 2007
    Beans
    243
    Distro
    Ubuntu 7.04 Feisty Fawn

    Re: No POST, just blinking cursor!

    Quote Originally Posted by Patb View Post
    Dead CMOS battery?

    Cheers, Pat
    Before this problem started, it kept track of time properly.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •