Hi. I've got a HDTV which I can't seem to get to run at a decent resolution. No matter what I do, I can never seem to get it to run at anything other than 720x480, despite my Windows partition running fine at 720p (1216x684).

I'm using a Goodmans GTVL19W17HD and an Nvidia GeForce 6200, with the two connected via a DVI-HDMI lead. Nvidia-settings doesn't offer me a resolution above 480p, and I've messed about with xorg.conf so much with no success. Here's my current layout:

Code:
 nvidia-xconfig: X configuration file generated by nvidia-xconfig
# nvidia-xconfig:  version 1.0  (buildmeister@builder3)  Mon Apr 16 20:37:13 PDT 2007

# nvidia-settings: X configuration file generated by nvidia-settings
# nvidia-settings:  version 1.0  (buildmeister@builder3)  Mon Apr 16 20:38:05 PDT 2007

Section "ServerLayout"
    Identifier     "Layout0"
    Screen      0  "Screen0" 0 0
    Screen      1  "Screen1" 1024 0
    InputDevice    "Keyboard0" "CoreKeyboard"
    InputDevice    "Mouse0" "CorePointer"
EndSection

Section "Files"
    RgbPath         "/usr/lib/X11/rgb"
EndSection

Section "Module"
    Load           "dbe"
    Load           "extmod"
    Load           "type1"
    Load           "freetype"
    Load           "glx"
EndSection

Section "ServerFlags"
    Option         "Xinerama" "0"
EndSection

Section "InputDevice"

    # generated from default
    Identifier     "Mouse0"
    Driver         "mouse"
    Option         "Protocol" "auto"
    Option         "Device" "/dev/psaux"
    Option         "Emulate3Buttons" "no"
    Option         "ZAxisMapping" "4 5"
EndSection

Section "InputDevice"
    # generated from default
    Identifier     "Mouse0"
    Driver         "mouse"
    Option         "Protocol" "auto"
    Option         "Device" "/dev/psaux"
    Option         "Emulate3Buttons" "no"
    Option         "ZAxisMapping" "4 5"
EndSection

Section "InputDevice"

    # generated from default                  
    Identifier     "Keyboard0"
    Driver         "kbd"
EndSection

Section "Monitor"

    # HorizSync source: edid, VertRefresh source: edid
    Identifier     "Television"
    ModelName      "Proview GTVL19W17HD"
    Option         "IgnoreEDID"
    Modeline "1216x684@60" 66.05 1216 1248 1496 1528 684 698 705 719
    HorizSync      45.43
    VertRefresh     60.0
EndSection

Section "Monitor"

    # HorizSync source: edid, VertRefresh source: edid
    Identifier     "Monitor0"
    VendorName     "Unknown"
    ModelName      "Proview GTVL19W17HD"
    HorizSync       31.0 - 60.0
    VertRefresh     60.0 - 75.0
    Option         "DPMS"
EndSection

Section "Device"
    Identifier     "Videocard0"
    Driver         "nvidia"
    VendorName     "NVIDIA Corporation"
    BoardName      "GeForce 6200"
    BusID          "PCI:1:0:0"
       Option       "RenderAccel" "true"
       Option       "AllowGLXWithComposite" "true"
       Option       "ConnectedMonitor" "DFP"
    Screen          0
EndSection

Section "Device"
    Identifier     "Videocard1"
    Driver         "nvidia"
   VendorName     "NVIDIA Corporation"
    BoardName      "GeForce 6200"
    BusID          "PCI:1:0:0"
       Option       "RenderAccel" "true"
       Option       "AllowGLXWithComposite" "true"
       Option       "ConnectedMonitor" "DFP"
    Screen          1
EndSection

Section "Screen"
    Identifier     "Screen1"
    Device         "Videocard0"
    Monitor        "Television"
    DefaultDepth    24
    Option         "AddARGBGLXVisuals" "True"
    SubSection     "Display"
        Depth       24
        Modes      "1216x684@60"
   EndSubSection
EndSection

Section "Screen"
    Identifier     "Screen0"
    Device         "Videocard1"
    Monitor        "Monitor0"
    DefaultDepth    24
    Option         "metamodes" "CRT: 1024x768_60 +0+0"
    Option         "AddARGBGLXVisuals" "True"
    SubSection     "Display"
        Depth       24
        Modes      "1600x1200" "1280x1024" "1024x768" "800x600" "640x480"
    EndSubSection
EndSection

I'm currenty running this on twinview with the VGA port on my HDTV (though this is limited to 1024x768) but I would like just to use the DVI port once I can get this resolution problem sorted. Thanks.