Results 1 to 3 of 3

Thread: Loading Ubuntu on 2nd start up

  1. #1
    Join Date
    Apr 2008
    Beans
    2

    Loading Ubuntu on 2nd start up

    Well 1st off i install ubuntu gutsy with the installer from
    Code:
    http://wubi-installer.org/
    and everything boots fine and workd the 1st time, but the second time i want to boot ubuntu it doesnt let me it just goes through one of thos black screens for hours.

    Any help would b good


    i also get
    Code:
    [   57.907454]  Buffer I/O error on device loop0, logical block 1 
    [   57.907540]Lost page write due to I/O error loop0
    [   57.907630]  Buffer I/O error on device loop0, logical block 753664 
    [   57.907712]Lost page write due to I/O error loop0
    [   57.907801]  Buffer I/O error on device loop0, logical block 753665
    [   57.907884]Lost page write due to I/O error loop0
    help? (thats just the bottom there are allot of code with
    Code:
     init:
    Note: this is after restarting or shutdown and start up

    thats if i press escape when a message apeare

    Press escape to go to menu and if i dont it wiill load then screens stays black.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2005
    Beans
    5,138

    Re: Loading Ubuntu on 2nd start up

    What happens if you press esc at boot and select rescue mode?

  3. #3
    Join Date
    Apr 2008
    Beans
    2

    Re: Loading Ubuntu on 2nd start up

    it would just go and give a few messages, but i decided ill go tiwh 7.04 instead of 8 thanks anyways

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •