Results 1 to 10 of 650

Thread: HOWTO: Configuring Logitech mice in Ubuntu 6.06: New Guide

Threaded View

  1. #10
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    California
    Beans
    572
    Distro
    Kubuntu 9.04 Jaunty Jackalope

    Re: HOWTO: Configuring Logitech mice in Ubuntu 6.06: New Guide

    Quote Originally Posted by hubacap View Post
    I have been !!!!

    I have the MX1000 and have been trying different things for a week.

    I created the 19-local.rules file
    Code:
    KERNEL=="event[0-9]*", SYSFS{../name}=="Logitech USB Receiver", NAME="input/event9"
    I backed up and edited the Xorg.conf file.
    Code:
    Section "InputDevice"
        Identifier    "Configured Mouse"
        Driver        "evdev"
        Option        "CorePointer"
        Option        "Device"        "/dev/input/event9"
    EndSection
    Restarted... that's when the gun just about came out of the cabinet. LOL


    My machine started in the text shell... grrrr.

    This came from the log file.

    Code:
    (EE) xf86OpenSerial: Cannot open device /dev/wacom
        No such file or directory.
    Error opening /dev/wacom : No such file or directory
    That repeated 5 times to make a total of 6.

    What am I doing wrong?? I did copy and paste where I could as to reduce typo's. I would really like the full functionality of this great mouse and at the same time have X to run. I just want to much.
    Hmm, everything looks correct. Are you running regualr Xorg or Xgl?
    Edit: If you're using two devices on one receiver, the post under this one may be helpful.
    Last edited by detyabozhye; July 25th, 2006 at 10:14 PM.
    aka anime4christ (I'm a guy, btw.)
    My personal boring website ^_^
    Jesus has changed your life. Save changes? (Y/N)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •