Results 1 to 6 of 6

Thread: Xubuntu 13.04 install problem

  1. #1
    Join Date
    Sep 2009
    Beans
    322

    Xubuntu 13.04 install problem

    Burned ISO to a DVD and installed on 2 different machines with no problems. Then, tried it on this machine (currently running 12.04) and I get to the point where the map should come up showing my time zone and I jus get a gray or staticy screen. I am trying to install the 16 bit system and this machine is a 2.5 64 bit, 3 gig ram, 1 gig Nvidia card. I believe I have seen posts before about "nomodest" or something like that. How do I get to where I can type that in and what exactly is the command?

    Thnaks in advance.

  2. #2
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Gnome12o4/LXQt14o4
    Beans
    Hidden!

  3. #3
    Join Date
    Sep 2009
    Beans
    322

    Re: Xubuntu 13.04 install problem

    Thank you! Worked perfectly the first time.

  4. #4
    Join Date
    Sep 2009
    Beans
    322

    Solved: Xubuntu 13.04 install problem

    I miss the old "Mark thread as solved" button........

  5. #5
    Join Date
    Mar 2010
    Beans
    Hidden!

    Re: Xubuntu 13.04 install problem

    Quote Originally Posted by Autodave View Post
    I am trying to install the 16 bit system.
    Like a boss.
    Hope that helps.

  6. #6
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Gnome12o4/LXQt14o4
    Beans
    Hidden!

    Re: Solved: Xubuntu 13.04 install problem

    Quote Originally Posted by Autodave View Post
    I miss the old "Mark thread as solved" button........
    https://wiki.ubuntu.com/UnansweredPo.../SolvedThreads

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •