Results 1 to 8 of 8

Thread: EOG missing in "Open with.." menu

  1. #1
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Sweden
    Beans
    144
    Distro
    Xubuntu 14.04 Trusty Tahr

    EOG missing in "Open with.." menu

    For some reason Eye of Gnome are missing from the "Open with.." menu? I had to install gThumb to be able to view images, but I dont like that at all.

    What to do?
    Please don't hurt the web, use open standards.

  2. #2
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Gnome12o4/14o4
    Beans
    Hidden!

    Re: EOG missing in "Open with.." menu

    In my context menu it shows up as "Image Viewer" not EOG.

  3. #3
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Sweden
    Beans
    144
    Distro
    Xubuntu 14.04 Trusty Tahr

    Re: EOG missing in "Open with.." menu

    I got nothing.

    Please don't hurt the web, use open standards.

  4. #4
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Gnome12o4/14o4
    Beans
    Hidden!

    Re: EOG missing in "Open with.." menu

    /usr/share/applications/

    Thats where the launcher is. Does it show up there?

  5. #5
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Sweden
    Beans
    144
    Distro
    Xubuntu 14.04 Trusty Tahr

    Re: EOG missing in "Open with.." menu

    Quote Originally Posted by ibjsb4 View Post
    /usr/share/applications/

    Thats where the launcher is. Does it show up there?
    Yes. I can use the application without any problem.
    Please don't hurt the web, use open standards.

  6. #6
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Gnome12o4/14o4
    Beans
    Hidden!

    Re: EOG missing in "Open with.." menu


  7. #7
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Sweden
    Beans
    144
    Distro
    Xubuntu 14.04 Trusty Tahr

    Re: EOG missing in "Open with.." menu

    Quote Originally Posted by ibjsb4 View Post
    Thanks for the tip! But it didnt work for me, I tried both alternatives.
    Please don't hurt the web, use open standards.

  8. #8
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Sweden
    Beans
    144
    Distro
    Xubuntu 14.04 Trusty Tahr

    Re: EOG missing in "Open with.." menu

    I solved it by adding a entry via Alacarte with the command "eog %f".

    Thanks all!
    Please don't hurt the web, use open standards.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •