Made the double move to 12.04 and .26 on the weekend, I've started getting random mythcommflag errors and seem to be the only one on the list getting them. Have you guys seen these audio decoding errors with either 12.04 or .26? Never had this issue before:

Oct 24 23:22:24 buster mythlogserver: mythcommflag[28601]: I ProgramInfoUpdater mythcorecontext.cpp:375 (ConnectCommandSocket) MythCoreContext: Connecting to backend server: 192.168.1.145:6543 (try 1 of 1)
Oct 24 23:22:24 buster mythlogserver: mythcommflag[28601]: I ProgramInfoUpdater mythcorecontext.cpp:1191 (CheckProtoVersion) Using protocol version 75
Oct 24 23:22:24 buster mythlogserver: mythcommflag[28601]: I CoreContext avformatdecoder.cpp:2141 (ScanStreams) AFD: Opened codec 0x1dcc820, id(MPEG2VIDEO) type(Video)
Oct 24 23:22:24 buster mythlogserver: mythcommflag[28601]: I CoreContext avformatdecoder.cpp:1999 (ScanStreams) AFD: codec AC3 has 6 channels
Oct 24 23:22:24 buster mythlogserver: mythcommflag[28601]: I CoreContext avformatdecoder.cpp:2141 (ScanStreams) AFD: Opened codec 0x1dcd180, id(AC3) type(Audio)
Oct 24 23:22:24 buster mythlogserver: mythcommflag[28601]: I CoreContext ClassicCommDetector.cpp:360 (go) Finding Logo
Oct 24 23:22:24 buster mythlogserver: mythcommflag[28601]: I Decoder avformatdecoder.cpp:4285 (ProcessAudioPacket) AFD: Audio stream changed
Oct 24 23:22:25 buster mythlogserver: mythcommflag[28601]: E Decoder avformatdecoder.cpp:4297 (ProcessAudioPacket) AFD: Unknown audio decoding error
Oct 24 23:22:35 buster mythlogserver: mythcommflag[28601]: E Decoder avformatdecoder.cpp:4297 (ProcessAudioPacket) AFD: Unknown audio decoding error