BOOOOORING, I know! But I'm ONE MORE guy who can't quite figure out how to boot my win7 partition. It's been two months now and I have to get back in there for some proprietary stuff that just doesn't work in wine.

I can mount the partition, access the files, but os-prober just will not see it. I'm scared to even place the windows restore CD in my optical drive, because Precise is running oh-so-nicely and I don't want to screw it all up!

The output of sudo fdisk -l:

Code:
Disk /dev/sda: 500.1 GB, 500107862016 bytes
255 heads, 63 sectors/track, 60801 cylinders, total 976773168 sectors
Units = sectors of 1 * 512 = 512 bytes
Sector size (logical/physical): 512 bytes / 512 bytes
I/O size (minimum/optimal): 512 bytes / 512 bytes
Disk identifier: 0x07f2837e

   Device Boot      Start         End      Blocks   Id  System
/dev/sda1              63      208844      104391   de  Dell Utility
/dev/sda2          208896    41172991    20482048   83  Linux
/dev/sda3   *    41172992   216954241    87890625    7  HPFS/NTFS/exFAT
/dev/sda4       216954878   976771071   379908097    5  Extended
/dev/sda5       216954880   951328767   367186944   83  Linux
/dev/sda6       951330816   964028415     6348800   82  Linux swap / Solaris
/dev/sda7       964030464   976771071     6370304   82  Linux swap / Solaris
my bootinfo URL: http://paste.ubuntu.com/1276068/

What should I do? Try the windows CD and hope for the best? Is it possible the problem is in the VBR of /dev/sda3? If so, how can I replace just that?

Cheers, thanks for taking the time to help aNOTHER guy through this common stumbling block.

-Kip