Results 1 to 2 of 2

Thread: No Equalizer In Banshee

  1. #1
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Santa Barbara, CA USA
    Beans
    146
    Distro
    Ubuntu 12.10 Quantal Quetzal

    No Equalizer In Banshee

    I am running a fresh install of Banshee 2.4.1 in a fresh install of Ubuntu 12.04, and have all of the community extensions installed. When I go to the View menu the Equalizer selection is greyed out. Attempting to launch it by using the keyboard shortcut Ctl+E fails too...

    If I launch Banshee via the terminal by running: banshee --debug I see the following (excerpt):

    [1 Debug 09:18:23.962] (libbanshee:player) Using system (gst-plugins-good) equalizer element
    [1 Debug 09:18:24.139] Player state change: NotReady -> Ready
    [1 Debug 09:18:24.145] Loaded equalizer presets: 0.000269
    [1 Debug 09:18:24.155] Selected equalizer: Rock

    Does anyone know what is going on? Or at the very least, where "Rock" is being selected as the default setting? I can not find it anywhere in any of the configuration files.

  2. #2
    Join Date
    Apr 2011
    Beans
    21
    Distro
    Ubuntu 10.10 Maverick Meerkat

    Re: No Equalizer In Banshee

    i can confirm that this issue is present in more than one place. i'm also running 12.04, and have installed from the banshee-team ppa, and am having the exact same issue as above.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •